ANASAYFA Yenimahalle 4 Yaşındaki evladını gözlerinin önünde kaybetti! Acılı annenin feryadı Ankara sokaklarında yankılandı

4 Yaşındaki evladını gözlerinin önünde kaybetti! Acılı annenin feryadı Ankara sokaklarında yankılandı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, ailesiyle otomobillerinden indikleri sırada yola çıkan 4 yaşındaki Z.B işçilerin taşındığı servis otobüsünün altında kalarak yaşamını yitirdi.
yazar
Haber Merkezi
4 Yaşındaki evladını gözlerinin önünde kaybetti! Acılı annenin feryadı Ankara sokaklarında yankılandı

Annesi ve kardeşiyle otomobilden indikten sonra yola fırlayan 4 yaşındaki Z.B işçileri taşıyan servis otobüsünün altında kaldı. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedilirken 4 yaşındaki kızını gözlerinin önünde kaybeden acılı annenin feryadı Ankara sokaklarından duyuruldu.

Ankara'da meydana gelen olay bugün görenlerin yüreğine oturdu. Yenimahalle ilçesinde yaşanan olayda otomobilden annesi ve kardeşi ile indikten sonra yola fırlayan 4 yaşında kız çocuğu işçileri taşıyan otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

ANKARA'DA FECİ KAZA!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, ailesiyle otomobillerinden indikleri sırada yola çıkan 4 yaşındaki Z.B işçilerin taşındığı servis otobüsünün altında kalarak yaşamını yitirdi. Talihsiz çocuk annesinin gözleri önünde hayatını kaybederken annenin acılı feryadı duyanların yüreğini sızlattı.

4-yasindaki-kizini-feci-sekilde-kaybeden-annenin-16142936-8215-m.jpg

Saat 18.00 sıralarında Susuz Mahallesi 3771'inci caddede meydana gelen kaza 4 yaşındaki küçük kızın hayatını kaybetmesine neden oldu. Otomobilden indikleri sırada yanında annesi ve kardeşi bulunan 4 yaşındaki Z.B. yola fırladı. Z.B.'nın yola fırlaması ile o an yoldan geçmekte olan işçileri taşıdığı bilinen otobüs Z.B.'ya çarptı.

Otobüs bir süre ilerledikten sonra dururken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler küçük kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken otobüs sürücüsü gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
22 Temmuz Cumartesi Ankara'daki nöbetçi noterler belli oldu! Ankara nöbetçi noter sorgulama

22 Temmuz Cumartesi Ankara'daki nöbetçi noterler belli oldu! Ankara nöbetçi noter sorgulama