ANASAYFA Yenimahalle Ankara Yenimahalle'de 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Ankara Yenimahalle'de 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Ülkemizde çeşitli nedenlerle birbirinden farklı olarak trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 10 aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası meydana geldiği öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Yenimahalle'de 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Ankara Yenimahalle'de 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı - Türkiye'de çeşitli trafik kazaları basına yansımaya devam ediyor. Bu kazalarda can ve mal kaybı yaşanırken maddi hasarlı kazalar da meydana geliyor.

Başkent Ankara'da da her gün yeni bir trafik kazası haberi gelirken bu kez Yenimahalle ilçesinde zincirleme trafik kazası meydana geldiği öğrenildi.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

10 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yenimahalle ilçesinin Aydan Caddesi'ndeki yokuşta zincirleme trafik kazası meydana geldi. 10 aracın karıştığı kazayı gören çevre sakinleri durumu hemen sağlık ve güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ekran-goruntusu-2023-07-29-093231.png

KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri olaya hemen müdahale etti. Kazada 3 kişini yaralandığını tespit eden sağlık ekipleri ilk müdahaleyi de olay yerinde gerçekleştirdi. Kazada yaralanan 3 kişi, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrası ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

ekran-goruntusu-2023-07-29-093248.png

Olay nedeniyle caddedeki trafikte kısa süreli aksama yaşandı. Caddedeki ulaşım, ekiplerin temizlik çalışması ve araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılara müjde! Serin hava sizleri bekliyor Meteoroloji açıkladı!

Ankaralılara müjde! Serin hava sizleri bekliyor Meteoroloji açıkladı!