ANASAYFA Yenimahalle Ankara Yenimahalle’de bir evden 3 ton çöp çıktı!

Ankara Yenimahalle’de bir evden 3 ton çöp çıktı!

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bir evden gelen kötü kokular nedeniyle vatandaşlar belediyeye şikayette bulundu. Belediye ekipleri olay yerine intikal ederken temizlik çalışması başlatılan evden 3 ton çöp çıktığı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Yenimahalle’de bir evden 3 ton çöp çıktı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde şaşırtan bir olay yaşandı. İlçede bir apartmanda yaşaya vatandaşlar kötü kokudan rahatsız olarak belediyeye ihbarda bulundu. Yenimahalle Belediyesi Zabıta Ekipleri, gelen ihbar üzerine Karşıyaka Mahallesi 520. Sokakta bulunan çöp eve operasyon düzenledi.

Ankara’nın Yenimahalle Belediyesi, ihbar üzerine bir çöp eve baskın düzenledi. Çöp eve giren zabıta ekipleri karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlığa uğrarken evden 3 ton çöp çıktığı öğrenildi. 

YENİMAHALLE'DE BİR EVDEN 3 TON ÇÖP ÇIKTI

Karşıyaka’da bir binanın giriş katında oturan N. A. (55), evinden gelen kötü koku sebebiyle komşuları tarafından şikayet edildi. Gelen ihbar üzerine harekete geçen Yenimahalle Zabıta Ekipleri, evde odalar dolusu çöple karşılaştı. 

Çöpler toplanırken, bazı poşetlerin içine istiflenmiş kağıt ve madeni paralar da dikkati çekti. Zabıta ekipleri, ekseriyeti plastik ve giysi olan toplamda 3 ton çöp çıkardı.  

ÇÖPLERİN ARASINDAN 20 BİN TL PARA ÇIKTI

Ekiplere evini temizletmek istemeyen N. A’ın evinden 3 ton çöp ve 20 bin TL para çıktı. Paraları harcamayıp biriktiren N. A., ekiplere poşetlerden çıkan paraları değil çayını demlediği su ısıtıcısının nerde olduğunu sordu. N. A.'nın eşinden ve çocuklarından ayrı yaşadığı ve sağlık problemlerinin olması dolayısıyla evinde çöp biriktirdiği öğrenildi.  

Evin içini bu kadar kötü halde beklemiyorduk Kokudan binada duramıyorduk diyen komşular ise N. A.'yı çoğu defa uyardıklarını dile getirdi. Binaya kokudan girilmediğini söyleyen komşular, evin içini bu kadar kötü beklemediklerini anlattı. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara İYİ Parti'de ayrılık rüzgarı! İlçe başkanları görevden alındı

Ankara İYİ Parti'de ayrılık rüzgarı! İlçe başkanları görevden alındı