ANASAYFA Yenimahalle Ankara Yenimahalle'de eşine asitli saldırıda bulunan şüpheli tutuklandı!

Ankara Yenimahalle'de eşine asitli saldırıda bulunan şüpheli tutuklandı!

Ankara'da boşanma aşamasında olan eşinin yüzüne asitle saldıran şahıs, bugün nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Yenimahalle'de eşine asitli saldırıda bulunan şüpheli tutuklandı!

Bugün Ankara’da boşanma aşamasındaki eşine asitli saldırıda bulunan şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!

Konu ile ilgili edinilen bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi Kentkoop Mahallesi'nde C.Ö., boşanma aşamasında olduğu eşi F.Ö. ile yaşadığı tartışmada eşinin yüzüne asit içeren sıvı fırlatarak kaçtı. Yaşanan olayda yüzünden yaralanan F.Ö. hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli kocayı yakalamak için çalışma başlattı. Emniyet ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda C.Ö.’nün Çorum'a gittiği tespit edildi. 

Çalışmalar sonucunda saklandığı adreste yakalanan C.Ö., gözaltına alınarak Ankara’ya getirildi. C.Ö.'nun ifadesinde eşi ile çekişmeli olarak boşanma aşamasında olduğunu, saat 17.00 sıralarında elinde asitli madde bulunan şişe ile eşini ikamet ettiği adrese yakın bir yerde beklemeye başladığını, olumlu bir sonuç alamazsa diye asitli sıvıyı yanına aldığı şeklinde ifade verdiği ortaya çıktı. Bununla birlikte yakalanan zanlının evliliklerini kurtarmak için eşiyle konuşmaya çalıştığını fakat çıkan tartışmada asitli maddeyi eşine doğru fırlatarak kaçtığını itiraf ettiği belirtildi.

Yapılan açıklamalara göre gözaltına alınan C.Ö., adli işlemlerin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB şehitler için bugün lokma dağıttı!

ABB şehitler için bugün lokma dağıttı!