ANASAYFA Yenimahalle Ankara'da AVM girişinde iki araç reklam direğine çarptı! 7 kişi yaralandı

Ankara'da AVM girişinde iki araç reklam direğine çarptı! 7 kişi yaralandı

Başkent Ankara'da çeşitli trafik kazları meydana gelmeye devam ediyor. Bu kazalar basına yansımaya devam ederken son olarak bir otomobil ve dolmuşun Batıpark AVM girişinde bulunan reklam direğine çarptığı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da AVM girişinde iki araç reklam direğine çarptı! 7 kişi yaralandı

Ankara'da AVM girişinde iki araç reklam direğine çarptı! 7 kişi yaralandı - Ülkemizde trafikte çeşitli kazalar yaşanıyor. Bu kazalarda can ve mal kayıpları yaşanırken maddi hasarlar da meydana geliyor. Söz konusu kazaların önüne geçmek için trafik kurallarına uymak da büyük bir önem taşıyor. Başkent Ankara'da meydana gelen bir son dakika trafik kazasında 7 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

Ankara’da bir otomobil ve dolmuşun Batıpark AVM girişinde bulunan reklam direğine çarptığı kazada 7 kişi yaralandı.

FATİH SULTAN MEHMET BULVARI'NDA AKILALMAZ KAZA

Kaza, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, aynı yönde seyir eden otomobil ve dolmuş, Batıpark AVM’nin reklam direğine çarptı.

aw005527-01.jpg

Meydana gelen kaza çevredeki görgü tanıkları tarafından sağlık ve güvenlik ekiplerine ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

ekran-goruntusu-2023-08-10-160826.png

7 KİŞİ YARALANDI

Kazada 7 kişi yaralanırken, olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

aw005527-03.jpg

Polis ekiplerinin kazayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına engel olması ise dikkat çekti. Olayla ilgili olarak yalnızca yaralıların tedavi altında olduğu bilgisine ulaşıldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nakit ihtiyacı olanlara müjde! İş Bankası 24 ay vade ile ihtiyaç kredisi veriyor!

Nakit ihtiyacı olanlara müjde! İş Bankası 24 ay vade ile ihtiyaç kredisi veriyor!