ANASAYFA Yenimahalle Ankara'da çöp kamyonu gecekondunun çatısına uçtu! 2 yaralı

Ankara'da çöp kamyonu gecekondunun çatısına uçtu! 2 yaralı

Bugün Ankara Yenimahalle'de çöp toplamak için mahalleye giren kamyon, ıslak zemin nedeni ile kayarak bir evin çatısına uçtu.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara'da çöp kamyonu gecekondunun çatısına uçtu! 2 yaralı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Kaltepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda sabah 9:00 sularında belediyeye ait bir çöp toplama aracı çöpleri toplarken gecekondunun çatısına uçtu. Olayda iki kişi yaralandı!

ISLAK YOLDA FRENİ TUTMADI!

Yaşanan olayda çöpleri toplamak için mahalleye giren çöp kamyonunun ıslak zemin nedeni ile freni tutmadı. Bunun üzerine yan yatmış bir şekilde metrelerce sürüklenerek gecekondunun üzerine devrildi. 

Gecekondunun içerisinde biri çocuk olmak üzere 2 kişinin bulunduğu öğrenilirken, çocuğun kafasına çatıdan taş düşmesi sonucu hafif yaralandı. Onunla birlikte şoför de hastaneye kaldırıldı. Otomobilde ve çevredeki illerde maddi hasar bulunduğu öğrenirken gördü tanığı B.H. olay hakkında şu şekilde konuştu;

"Rampanın dik ve yolun ıslak olmasından dolayı aracın tekerleri tutmadı. Araç kayarak aşağı inerken de bir iki tane araca çarptı. Araç kayarken yol ayrımındaki tümseğe çarpması sonucu yan yattı ve bizim evin çatısına uçtu" 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oyuncu Can Gürzap kimdir, kaç yaşında, neden hayatını kaybetti?

Oyuncu Can Gürzap kimdir, kaç yaşında, neden hayatını kaybetti?