ANASAYFA Yenimahalle Ankara'da hastane önünde drift yapan sürücüye 36,722 tl ceza kesildi!

Ankara'da hastane önünde drift yapan sürücüye 36,722 tl ceza kesildi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yer alan Etlik Şehir Hastanesi önünde drift yapan bir sürücü, yüklü miktarda cezaya çarptırıldı.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da hastane önünde drift yapan sürücüye 36,722 tl ceza kesildi!

Ankara'nın Etlik Şehir Hastanesi önünde drift yapan bir sürücü, yüklü miktarda cezaya çarptırıldı. Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam saatlerinde hastane çevresinde drift yapan bir aracın ihbarını aldı. Hemen olay yerine intikal eden ekipler, MOBESE kameraları ve hastane güvenlik kayıtlarını inceleyerek aracın plakasını belirledi ve sürücüsünün kimliğini tespit etti.

"TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMAK"

Drift yapan sürücünün B.A. olduğunu saptayan polis ekipleri, trafik güvenliğini tehlikeye atmaktan toplamda 36,722 TL ceza kesti. Ayrıca sürücü hakkında "Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan adli işlem başlatıldı.

Yaşanan bu olay, trafik kurallarına uymamanın ve tehlikeli sürüş davranışlarının ciddi sonuçları olabileceğini bir kez daha gösteriyor. Trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve özellikle hastane gibi önemli yerlerin çevresinde güvenliği tehlikeye atan sürücülere karşı emniyet güçleri sıkı denetimlerini sürdürüyor ve cezaları uyguluyor. Trafik kurallarına uymak, sürücülerin ve yayaların güvenliği açısından büyük önem taşıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Makedonya Milli Günü Resepsiyonuna katıldı!

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Makedonya Milli Günü Resepsiyonuna katıldı!