ANASAYFA Yenimahalle Ankara'da motosikletin çarptığı 8 yaşındaki kız çocuğu son yolculuğa uğurlandı

Ankara'da motosikletin çarptığı 8 yaşındaki kız çocuğu son yolculuğa uğurlandı

Başkent Ankara'da meydana gelen bir trafik kazasında 8 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kız çocuğu bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da motosikletin çarptığı 8 yaşındaki kız çocuğu son yolculuğa uğurlandı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde elim bir trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada bir kız çocuğu kız çocuğu hayatını kaybetti. Ankara’da motosiklet çarpması sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki I. E., son yolculuğuna uğurlandı.

ANKARA'DA TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde motosiklet çarpması sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki I. E. için Ahmet Efendi Cami’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. 

Cenaze namazının ardından ise ailesi ve yakın akrabaları tarafından gözyaşlarıyla uğurlanan I. E., Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

10 Aralık Pazar günü akşam saatlerinde Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Batıkent semtinde 8 yaşındaki kız çocuğuna motosiklet çarptı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Edinilen bilgilere göre motosiklet çarpması sonucunda ağır yaralanan çocuğun hayatını kaydettiği belirlenen motosiklet sürücüsü hakkında da işlem başlatıldığı bildirildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş'tan Ulus esnafına ziyaret! Ulus Hali yenilenmeye devam ediyor

ABB Başkanı Yavaş'tan Ulus esnafına ziyaret! Ulus Hali yenilenmeye devam ediyor