ANASAYFA Yenimahalle Ankara'da yok artık dedirten kavga! 5 kişi yaralandı

Ankara'da yok artık dedirten kavga! 5 kişi yaralandı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir grup arasında çıkan kavga yok artık dedirtti. Selam verme kavgası 5 kişinin yaralanmasına neden oldu.
Ankara'da yok artık dedirten kavga! 5 kişi yaralandı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir grup arasında kavga çıktı. Kavganın sebebi duyanlara yok artık dedirtirken 5 kişi de yaralandı. Selam verme kavgasının sonu hastanede bitti! 

ÖNCE TRAFİK KAZASI, ARDINDAN SELAM VERME KAVGASI 

Duyanlara pes dedirten olay Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Değirmendere Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.A. isimli kişi, M.D.'ye ait olan araçla trafik kazası yaptı. 

O sırada araç sahibi M.D. ise kaza yerinden geçiyordu. M.D., burada  iş arkadaşları T.U. ve M.U. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın nedeni ise selam alıp verme kavgası çıktı! 

KESİCİ ALET KAVGAYA GİRDİ 

Grup arasındaki tartışma alevlenirken H.Y., A.A., M.D., T.U. ve M.U. kesici aletle yaralandı. Olay yerinden geçen vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. 

Kavgayı duyan yok artık dedi. 5 kişinin yaralandığı selam alıp verme kavgasının sonu hastanede bitti. 

Kavga sonucu yaralanan kişiler polis eşliğinde tedavi altına alındı ve gözetimleri devam ediyor. Polis ekiplerinin çalışmalarını sonucu ise 5 kişinin yaralanmasına neden olan ve sallama olarak nitelendirilen bıçak çöp kutusunda bulundu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray, TFF'ye başvuru yapmaya hazırlandığını duyurdu!

Galatasaray, TFF'ye başvuru yapmaya hazırlandığını duyurdu!