ANASAYFA Yenimahalle Ankara'daki eli bıçaklı trafik magandasının ehliyetine el konuldu!

Ankara'daki eli bıçaklı trafik magandasının ehliyetine el konuldu!

Ülkemizde trafikte hoş olmayan pek çok olay meydana geliyor. Son olarak Ankara'da bazı sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıyan bir olay infial yaratırken eli bıçaklı trafik magandası için emniyet güçlerinin harekete geçtiği bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'daki eli bıçaklı trafik magandasının ehliyetine el konuldu!

Türkiye'de trafikte dürücüler arasında hoş olmayan pek çok olumsuz olay yaşanıyor. Trafik magandalarının önüne geçilemezken alınan bazı yaptırım kararlarına rağmen hoş olmayan davranışlar sergileyen sürücülere çeşitli cezalar verilmeye de devam ediyor.

son olarak Başkent Ankara'da trafikte bıçakla tehdit ettiği sürücünün yolunu aracıyla kesen bir şahsın görüntüleri farklı araçlardaki dürücülerin cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılması üzerine harekete geçen emniyet güçleri eli bıçaklı magandanın yakalandığını bildirdi.

ANKARA'DA SÜRÜCÜYÜ BIÇAKLA TEHDİT ETTİ

Edinilen bilgiye göre 3 Ekim Salı günü akşam saatlerinde Yenimahalle ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde aracıyla seyir halindeki A. K., Anadolu Bulvarı'na gelmeden önceki ışıkta durdu. Bu sırada en sağ şeritten gelen otomobilin sürücüsü A. T., A. K.'nin aracının önünü kesti. A. T., kendisine yol vermeyen A. K.'ye küfür etmeye başladı. Yoluna devam eden A. K., 100 metre sonraki ışıklarda söz konusu otomobilin sürücüsü A. T. ile tekrar karşılaştı. Otomobil sürücüsü A. T., elinde büyük bir bıçakla tehdit ettiği A. K.'nin üzerine yürüdü. A. K. ise olay yerinden hızla uzaklaşarak polise şikayette bulundu.

YENİMAHALLE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ŞÜPHELİYİ YAKALADI

Şikayet üzerine harekete geçen Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli şahsın kimliğini belirledi. Ekiplerce kimliği belirlenen şüpheli A. T. gözaltına alındı. Trafik yönünden de aracının eksikleri tespit edilen şüpheliye, muayenesiz araç kullanmaktan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten idari para cezası uygulandı, ehliyetine de 2 ay süreyle el konuldu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İPhone 15'te ses izolasyonu modu! Yenilik listesinde yok yok

İPhone 15'te ses izolasyonu modu! Yenilik listesinde yok yok