ANASAYFA Yenimahalle Ankaralı sürücüler dikkat! Batıkent Bulvarı 1 ay süreyle trafiğe kapatılıyor işte alternatif yol güzergahları

Ankaralı sürücüler dikkat! Batıkent Bulvarı 1 ay süreyle trafiğe kapatılıyor işte alternatif yol güzergahları

ASKİ, Ankara'da trafiğe çıkanlar için bir açıklamada bulundu. ASKİ'nin içme suyu çalışmaları nedeniyle Yenimahalle ilçesindeki Batıkent Bulvarı'nın trafiğe kapatılacağını bildirdi. Bununla birlikte alternatif güzergah da paylaşıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralı sürücüler dikkat! Batıkent Bulvarı 1 ay süreyle trafiğe kapatılıyor işte alternatif yol güzergahları

Ankaralı sürücüler dikkat! Batıkent Bulvarı 1 ay süreyle trafiğe kapatılıyor işte alternatif yol güzergahları - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Ankara'daki hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor. ASKİ, Ankara'da çeşitli projelere imza atarken kentin su ihtiyacını da kesintisiz olarak sağlamak üzere yenileme ve bakım çalışmalarını da sürdürüyor.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

ASKİ'nin yürüttüğü projeler kapsamında Yenimahalle, Sincan, Polatlı ve Etimesgut ilçelerine içme suyu sağlamak için çalışmalar devam ediyor. 4 ilçede içme suyu ihtiyacını karşılamak ve hatları yenilemek üzere yapılan çalışmalar kapsamında Yenimahalle ilçesinde de trafiğe kapatılacak yollar belirlendi.

f3hhmr-xgaawf1i-002.jpg

YENİMAHALLE İLÇESİNDE BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

ASKİ tarafından bir son dakika açıklaması ile ''İvedik - Temelli - Polatlı arası içme suyu iletim hattı projesi işi kapsamında Yenimahalle İlçesi İnönü Mahallesi Batı Bulvarı istikametinin trafiğe kapatılacağı bildirildi. ASKİ tarafından yapılan açıklamada ulaşımın Gimat istikameti tarafından çift yönlü olarak sağlanacağı kaydedildi. 10 Ağustos 2023 tarihi saat 23.59'da çalışmaların başlayacağı bildirildi.

ekran-goruntusu-2023-08-10-092157.png

BATIKENT BULVARI AY AY KADAR TRAFİĞE KAPATILACAK

ASKİ Genel Müdürlüğü konu hakkında resmi internet sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaparken yapılacak çalışmaların 11 Eylül 2023 tarihinde sona ermesinin planlandığını bildirdi ve alternatif güzergahları da paylaştı. Çalışmaların bir aya kadar tamamlanması planlanırken bu süreçte vatandaşların mağdur olmaması için alternatif güzergahlar da sıralandı. Bu yollar ise; Rajiv Gandhi, 1617. ve 1777. Caddeler olarak belirlendi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trafikteki Ankaralılar dikkat! 436 TL ceza ödeyebilirsiniz bu hatayı sakın yapmayın

Trafikteki Ankaralılar dikkat! 436 TL ceza ödeyebilirsiniz bu hatayı sakın yapmayın