ANASAYFA Yenimahalle Ankara'nın Yenimahalle Belediyesi'nden Açık Hava Sinema Günleri!

Ankara'nın Yenimahalle Belediyesi'nden Açık Hava Sinema Günleri!

Ankara'da ilçe belediyeleri sosyal etkinlikler vatandaşlara sunmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi, ilçede Açık Hava konsepti ile sinema günlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ederken yeni bir açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Yenimahalle Belediyesi'nden Açık Hava Sinema Günleri!

Ankara'nın Yenimahalle Belediyesi'nden Açık Hava Sinema Günleri! - Başkent Ankara'nın sıcak yaz günlerinde birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerini sürdüren belediyeler, 2023 yılında yaz konserleri, sinemaları gibi çeşitli etkinliklerine hız kesmeden devam ederken Ankara'nın Yenimahalle Belediyesi resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir takvime yer verdi. Yenimahalle Belediyesi, ''Açık Hava Sinema Günleri'' konseptini ilçe halkına sunuyor.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

YENİMAHALLE BELEDİYESİ'NDEN ANKARA YAZ AKŞAMLARINA ÖZEL PROGRAM

Sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak başkentteki faaliyetlerine devam eden Yenimahalle Belediyesi, pek çok etkinliğe imza atmaya devam ediyor. Kentteki sosyal etkinliklere hız kesmeden devam eden belediye, ilçede açık hava sineması keyfi yaşatacağını açıkladı. Yenimahalle Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''Açık Hava Sinema Günlerimiz bugün 20.30’da İlkyerleşim Mahallesi Türkmeneli Parkında devam edecek. Tüm vatandaşlarımız davetlidir.'' ifadeleri yer aldı.

3 AĞUSTOS AKŞAMI SEYİRCİ İLE BULUŞACAK

3 Ağustos Perşembe günü Türkmeneli Parkı'nda saat 20.30'da başlayacak olan programda patlamış mısır ve gazoz ikramı olacak. Ücretsiz sinema etkinliğine tüm halk davet edilirken adres de ''İlkyerleşim Mahallesi, 1960. Sokak üzeri, Halil Tunç Parkı Yanı'' olarak paylaşıldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da veteriner hekime saldırı! Kedisi ölen kadın kliniği bastı

Ankara'da veteriner hekime saldırı! Kedisi ölen kadın kliniği bastı