ANASAYFA Yenimahalle Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir binanın otoparkında toprak kayması meydana geldi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir binanın otoparkında toprak kayması meydana geldi!

Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki bir caddede su kanalı yenileme çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalar sırasında caddede toprak kayması meydana geldi. Toprak kaymasının meydana gelmesi sonucu 11 katlı bir binanın açık otoparkı çöktü.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir binanın otoparkında toprak kayması meydana geldi!

Başkentte bir toprak kayması meydana geldiği öğrenildi. Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Turgut Özal Mahallesi’nde meydana gelen olaya dair detaylar belli oldu.

Edinilen bilgilere göre, olay Yenimahalle'nin Turgut Özal Mahallesi'nde özel bir firma 1237. Cadde üzerindeki su kanalını yenilemek için çalışma başlatması ile meydana geldi. Çalışma sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu 11 katlı binanın açık otoparkında çökme yaşandı.

BİNANIN OTOPARKI ÇÖKTÜ

Su kanalı yenileme çalışmasının yapıldığı caddede toprak kayması meydana gelmesi sonucu 11 katlı bir binanın açık otoparkı çöktü. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken firma yetkilileri ise kimse zarar görmediği için koç kesti.

aw046907-01.jpg

''KASITLI BİR DURUM YOK''

Olayla ilgili konuşan M. Ç., “Gece vakti olmuş, kasıtlı bir durum yok. Malzeme eksikliği varmış. Ondan dolayı çökmüş. Zeminin altı dolgu olduğu için de kayma olmuş” dedi. Çevredeki vatandaşlar herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmaması nedeniyle rahat nefes aldıklarını dile getirdi. Ayrıca firma sahiplerinin koç kesmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden M. Ç. ülkemizde felaketlerin yaşanmamasını diledi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KPSS nitelik kodları! KPSS 2117, 3254, 4099, 4499, 7302 nitelik kodları nedir?

KPSS nitelik kodları! KPSS 2117, 3254, 4099, 4499, 7302 nitelik kodları nedir?