ANASAYFA Yenimahalle ASKİ Genel Müdürlüğü Yenimahalle ilçesinde uzun süreli su kesintisi yapılacağını duyurdu

ASKİ Genel Müdürlüğü Yenimahalle ilçesinde uzun süreli su kesintisi yapılacağını duyurdu

ASKİ Genel Müdürlüğü, 2 Kasım 2023 tarihi ile birlikte Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşayanlar için duyuru yaptı. Duyuruda saat verilerek su kesintisi bilgileri paylaşıldı. Yenimahalle'de saat 23.00'a kadar su kullanamayacak mahalleler açıklandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ASKİ Genel Müdürlüğü Yenimahalle ilçesinde uzun süreli su kesintisi yapılacağını duyurdu

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) hizmet kalitesini iyileştirmek amacıyla bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. ASKİ, kentte yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında resmi internet sitesi üzerinden abonelerini bilgilendirmeye devam ederken 2 Kasım tarihi ile önemli bir açıklamaya yer verdi. Su kesintilerinin yaşanacağı ilçeleri açıklayan ASKİ, Yenimahalle ilçesinde yaşayanlar için saat vererek uyarıda bulundu.

ASKİ'DEN YENİMAHALLE İLÇESİ İÇİN UZUN SÜRELİ KESİNTİ DUYURUSU

ASKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle Ankara’da yaşanacak anlık ve planlı su kesintilerine ait detaylar duyuruldu. Buna göre 2 Kasım Salı günü Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde su kesintileri yaşanacağı açıklandı.

ASKİ Genel Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ''Yenimahalle ilçesi İnönü Mahallesi Rajiv Gandhi Caddesi içerisindeki içme suyu ana iletim hattında yapılacak bağlantı çalışması nedeniyle 2 Kasım 2023 Perşembe (Bugün) günü saat 23.00'e kadar su kesintisi uygulanacaktır.

Kesintiden; Ergazi, Uğur Mumcu, Kent Koop ve İnönü Mahalleleri etkilenecektir.
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.'' ifadeleri yer aldı.

aski.jpg

Saat 23.00'a kadar Ergazi, Uğur Mumcu, Kent Koop ve İnönü Mahalleleri'nde su kullanımı yapılamayacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hac kuraları çekildi

Hac kuraları çekildi