ANASAYFA Yenimahalle Belediye ücretsiz dağıtıyor! Hemen başvurunuzu yapın indirimli alışverişin tadını çıkarın

Belediye ücretsiz dağıtıyor! Hemen başvurunuzu yapın indirimli alışverişin tadını çıkarın

Türkiye'de pek çok yardım programı kapsamında ihtiyaç sahibi bireylere nakdi destekler sağlanıyor. İhtiyaç sahibi olarak belirlenen kişilere yönelik destekler devam ederken Ankara'nın bir belediyesinden Halk Kart açıklaması geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Belediye ücretsiz dağıtıyor! Hemen başvurunuzu yapın indirimli alışverişin tadını çıkarın

Belediye ücretsiz dağıtıyor! Hemen başvurunuzu yapın indirimli alışverişin tadını çıkarın - Türkiye'de belirli şartlarla bağlı olarak bakanlıklar ve belediyeler tarafından vatandaşlara sosyal destekler sağlanıyor. Belirli şartlara bağlı olarak hak sahipleri belirlenirken bu destekler 2023 yılı ile birlikte devam ediyor. Hükümetin yanı sıra il ve ilçe belediyeleri de belirli şartlara bağlı olarak ailelere ekonomik destek sağlamaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışını sürdürerek birbirinden yeni projelere imza atan Ankara'nın Yenimahalle belediyesi, ilçe halkına destekler sağlamaya devam ediyor.

Ankaralılar burada TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM TAKİP ET

YENİMAHALLE SAKİNLERİNE HALKKART DESTEĞİ

Yenimahalle Belediyesi'nin hazırladığı Halk Kart ile Yenimahalle sınırları içerisinde yaşayan ve iş yapan Yenimahalleliler arasında dayanışmayı sağlamak, hemşehricilik bilincini oluşturmak ve Yenimahalleli olmanın ayrıcalığını hissettirmek için bir proje geliştiren belediye detayları açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-08-04-084613.png

Yenimahalle Halk Kart sahipleri için sağladığı avantajları açıklayan Yenimahalle Belediyesi;

''İki ayaktan oluşan projemizin birinci ayağını Yenimahalle'de iş yapan, para kazanan işyerleri, zincir marketler, hastaneler, özel okullar, akaryakıt istasyonları oluştururken ikinci ayağını tüm Yenimahalleli yurttaşlarımız oluşturmaktadır.

ekran-goruntusu-2023-08-04-083405.png

Yenimahalleli esnafımızla Belediye olarak indirim anlaşmaları imzalayıp Yenimahalle Halk Kart sahibi vatandaşlarımızın bu işyerlerinden protokolde belirlenen oranlarda indirimli alış veriş yapmalarını teşvik ederek ortak bir fayda sağlamak.

Oluşturmuş olduğumuz web sitesi üzerinden anlaşma yaptığımız işyerlerini, indirim oranlarını ve adreslerini sürekli yayınlayarak projemizi sürekli büyüteceğiz.'' ifadelerine yer verdi. Halk Kart sahibi Yenimhalleli vatandaşaözel imkanlar sağlayan Yenimhalle Belediyesi, bu destekten kimlerin faydalanabileceğini de açıkladı.

YENİMAHALLE HALK KARTI KİMLER ALABİLİR?

Yenimahalle'de ikamet eden tüm vatandaşlar Yenimahalle Halk Kart'a ücretsiz olarak sahip olabiliyor. Yenimahalle'de işyeri olan tüm esnaf da ücretsiz olarak katılım sağlayabiliyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş duyurdu! BAKAP'ın lavanta bahçeleri ziyaretçilerini bekliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş duyurdu! BAKAP'ın lavanta bahçeleri ziyaretçilerini bekliyor