ANASAYFA Yenimahalle Boşanma sürecinde olduğu eşinin yüzüne asit atmıştı! İstenilen ceza belli oldu

Boşanma sürecinde olduğu eşinin yüzüne asit atmıştı! İstenilen ceza belli oldu

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşanan olayda boşanma sürecinde olduğu eşinin yüzüne kezzap atan C.Ö için istenilen ceza belli oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Boşanma sürecinde olduğu eşinin yüzüne asit atmıştı! İstenilen ceza belli oldu

Akıllara durgunluk veren olay Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde gerçekleşmiş, edinilen bilgiye göre eşi ile boşanma sürecinde olan C.Ö isimli şahıs eşi F.Ö'nün yüzüne asit dökmüştü.

Aralık 2023'de yaşanan olayda  F.Ö Temmuz ayından  beri ayrı yaşadığı eşinin evine gireceği esnada eski eşinin yanına gelmesi ve yüzüne asit dökmesi sonucu yaralanmıştı. Olayın şoku ile ne olduğunu anlamayan ve acılar içinde kıvranan F.Ö  hızlı bir şekilde tedavisinin tamamlanması için hastaneye kaldırılmıştı. 

Suçlu C.Ö ise işlediği suçun ardından Ankara'dan Çorum'a gitmiş fakat emniyet güçlerinin hızlı bir şekilde yürüttüğü çalışma sonucu tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti. Söz konusu olayların ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'da bir soruşturma başlatmıştı. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yürüttüğü soruşturmayı tamamladı ve boşanma sürecinde olduğu eşinin yüzünü yaralayan C.Ö için istediği cezayı açıkladı.  Başsavcılık tarafından “Eşe karşı kasten yaralama”, “Hakaret” ve “Tehdit” suçlarından dolayı ceza alması istenen kişinin 7 yıla kadar hapis cezası alması talep edildi.

ŞAKA GİBİ AÇIKLAMA

C.Ö ise söyledikleri ile ilgili pes dedirtti. Hakkında alınan uzaklaştırma cezasını bilmesine rağmen F.Ö'nün yanına gittiğini kabul etti ve  F.Ö'nün yüzüne savurduğu asitin kendisine de geldiği için kaçtığını söyledi. C.Ö herhangi bir darp ve tehdit eyleminde bulunmadığını iddia etti. Mağdur F.Ö ise C.Ö'ye yanına geldiğinde gitmesini söylediği halde kendisine küfürler edip darp ettiğini ve yüzüne asit attığını söylediği C.Ö'den şikayetçi oldu. Yargılamanın kısa süre içinde tamamlanması ve C.Ö'ye verilecek cezanın açıklanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suç makinesi polisten kaçamadı! 63 farklı suç kaydı bulunuyordu, Ankara'da yakalandı

Suç makinesi polisten kaçamadı! 63 farklı suç kaydı bulunuyordu, Ankara'da yakalandı