ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara'da Gıda Toptancıları Toplantısına katıldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara'da Gıda Toptancıları Toplantısına katıldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte katıldıkları etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye göre Başkan Yaşar ve Başkan Yavaş Gıda Toptancıları İstişare Toplantısına katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara'da Gıda Toptancıları Toplantısına katıldı

Ankara'da çeşitli sektörde faaliyet gösteren iş insanlarının bir araya gelerek fikir alışverişleri yaptıkları toplantılar devam ediyor. Bir araya gelen sektör temsilcileri sorunları ve gelecekte izleyecekleri yol haritasını belirliyor.

YAVAŞ VE YAŞAR GIDA TOPTANCILARI TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkentin yönetiminde söz sahibi olan kişilerde meslek gruplarının yaptığı toplantılara katılarak onların yaşadıkları sorunları dinliyor ve karşılıklı olarak neler yapılabileceğine dair fikir alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Gıda Toptancıları İstişare toplantısına katıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş ile birlikte, ATB İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Bakiler’in ev sahipliğinde düzenlenen Gıda Toptancıları İstişare Toplantısı’na katılarak, iş insanlarıyla görüş alışverişinde bulunduk” diyerek katıldığı toplantıda sektör temsilcileri ile istişareler yaptığını ifade etti.

ABB Başkanı Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldıkları toplantıda yerel yönetimler olarak esnafımızın daima yanında olduklarını ve bundan sonrada aynı şekilde destek olmaya devam edecekleri şeklinde açıklamalarda bulundular.

ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Ankara genelinde ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Yenimahalle ilçesi özelinde Başkan Fethi Yaşar gün içinde çeşitli esnaf grupları ve bu esnafların temsilcileri ile buluşarak ileriye dönük neler yapılabileceğine dair konuşuyor. Bu görüşmelerin yerel seçim dönemine az bir zaman kala çok daha fazla sıklaşması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralıların merak ettiği soru cevaplandı! Ankara'da en çok hangi şehirden insan var

Ankaralıların merak ettiği soru cevaplandı! Ankara'da en çok hangi şehirden insan var