ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar asker uğurlamasına katıldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar asker uğurlamasına katıldı

Geçtiğimiz günlerde Şubat celbinin belli olmasının ardından yurt genelinde binlerce genç vatani görevlerini yapmak için birliklerine teslim olmaya başladı. Bu kapsamda Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da ilçede askere gidecek bir gencin uğurlama törenine katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar asker uğurlamasına katıldı

Ülkemizin manevi olarak en kıymet verdiği olayların başında gelen askerlik görevi ile ilgili görev yapma zamanı gelen askerler birliklerine teslim olmaya devam ediyor. Bu kapsamda askerlik görevine gitmeden önce asker uğurlaması adıyla bilinen eğlence düzenleyen gençler sevdikleri ile gitmeden güzel anlar yaşıyor.

HAYIRLI TEZKERELER TEMENNİSİ

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde de bu kapsamda bir asker uğurlaması düzenlendi. Samsun'a askerlik görevini yapmak üzere gideceği öğrenilen bir gencin uğurlama eğlencesine önemli bir isim katıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ali Osman Arduç isimli gencin asker uğurlamasına katılarak Arduç'a ve ailesine hayırlı teskereler temennisinde bulundu.

Çiğdemtepe mahallesinden katıldığı asker uğurlaması ile ilgili konuşan Başkan Yaşar “Vatani görevini yapmak üzere Samsun’a gidecek olan Ali Osman Arduç için Yenimahalle Evimizde düzenlenen asker uğurlama törenine katıldım. Ali Osman’a ve tüm askerlerimize hayırlı tezkereler diliyorum. Allah, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin” dedi.

YENİMAHALLE EVİ DETAYI

Yapılan asker uğurlamasının Yenimahalle evlerinden birisinde gerçekleştirilmesi dikkat çekilen bir diğer husus oldu. Bir çok defa vatandaşların hizmetinde olduğuna dair Belediye tarafından bilgilendirme paylaşımları yapılan ve ilçenin bir çok yerinde olan Yenimahalle Evleri asker uğurlaması, kına, taziye, davet gibi birçok şekilde kullanılması için vatandaşların hizmetine sunulmuş durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da parti yöneticisini öldüren MHP eski ilçe başkanına istenen ceza belli oldu

Ankara'da parti yöneticisini öldüren MHP eski ilçe başkanına istenen ceza belli oldu