ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Batıkent'i otel olmaktan çıkardım dedi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Batıkent'i otel olmaktan çıkardım dedi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yerel seçim hazırlıkları kapsamında partisinin Batıkent'teki seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Mevcut ABB Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Mansur Yavaş'ta söz konusu açılışta yer aldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Batıkent'i otel olmaktan çıkardım dedi

Yenimahalle ilçesinde seçim hazırlıkları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisinin Batıkent Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ında katılım ile gerçekleşen açılışa ilgi yoğun oldu.

“BUGÜNE KADAR HEPSİNİ YAPTIM”

Gerçekleştirilen açılışa katılan kalabalığa seslenen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kendisini dinleyen Batıkent sakinlerine  “Sizlere bir söz vermiştim. Batıkent'i otel konumundan çıkaracağım, Batıkent'e sosyal hayatı getireceğim, Batıkent'liler artık aileler, anneler, babalar pencerelerde çocuklarını Kızılay'dan gelsin, Tunalı'dan gelsin diye beklemeyecekler. Bugüne kadar hepsini yaptım, daha fazlasını yaptım" şeklinde konuştu.

“DÜRÜST BİR ŞEKİLDE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Açılışta kalabalığa seslenen bir diğer isim olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş önümüzdeki dönemde aday olduğu seçimler için vatandaşlardan oy istedi. Başkan Yaşar “Bütün kötü propagandalara, iftiralara rağmen bizlere güvendiniz ve görev verdiniz. Allah'a çok şükür 5 yıl geçti, bugüne kadar sizlerin başını eğdirecek, utandıracak hiçbir işin içerisinde olmadık. Tam tersine yaptığımız çalışmalarla sizler bize destek oldunuz. İnşallah aynen, Ankara'ya dürüst, şeffaf bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Mansur Yavaş sözlerini “Fethi Başkanımı size, kendimi de size, sizleri de Allah'a emanet ediyorum” diyerek noktaladı.

Fethi Yaşar'da yapılan açılış ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Başkan Yaşar paylaşımında “Yenimahalle’de göreve geldiğimde Batıkent’i otel konumundan çıkaracağıma söz vermiştim; gerçekleştirdiğimiz yatırımlar, proje ve çalışmalarla bunu fazlasıyla başarmış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öğretmen ataması tarihleri ve kontenjanları belli mi, atama kadroları neler?

Öğretmen ataması tarihleri ve kontenjanları belli mi, atama kadroları neler?