ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Batıkent'teki taksiciler ile bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Batıkent'teki taksiciler ile bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Başkan Yaşar Yenimahalle ilçesinin ön plana çıkan mahallesinde bulunan taksicileri ziyaret etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Batıkent'teki taksiciler ile bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar,  ilçenin farklı noktalarında çeşitli sektörden insanlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Çeşitli etkinlikler aracılığıyla ya da bireysel olarak yapılan ziyaretler ile esnaflar Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan isteklerini aracı olmadan açık bir dile getiriyor.

BAŞKAN YAŞAR'DAN TAKSİ DURAĞINA ZİYARET

Bu kapsamda Yenimahalle Belediye Başkanı Batıkent'te bulunan bir taksi durağını ziyaret etti. Konu ile ilgili Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından yapılan paylaşımda “Taksici esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledim, talep ve şikayetlerini dinledim. İlgileri için teşekkür ediyorum” denildi. Başkan Yaşar'ın yaptığı ziyarette gelecek yıllar için planladıkları projelerden bahsettiği ve taksicilerinde günlük hayatta Yenimahalle ilçesinde mesleklerini yaşarken karşılaştıkları sorunlardan bahsettikleri ifade edildi.

DEMETEVLER'DE VATANDAŞLARDAN İLGİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'ın taksi durağının ardında Demetevler mahallesine geçtiği öğrenildi. Burada da sokaklarda denk geldiği vatandaşlar ile sohbet eden Fethi Yaşar sosyal medya hesabından vatandaşlara kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Demetgül mahallesinde Muhtar İsmail Tutal'ı muhtarlıkta ziyaret eden, Başkan Yaşar “Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle'yi kapalı kapılar ardında değil, halkımız ile iç içe, vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz” diyerek vatandaşlar ile bir araya geleceği etkinlikleri sürdüreceğini işaret etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yola çıkacak her sürücüyü ilgilendiriyor 6.439 TL ceza açıklandı! Bu şekilde araç kullanıyorsanız başınız dertte

Yola çıkacak her sürücüyü ilgilendiriyor 6.439 TL ceza açıklandı! Bu şekilde araç kullanıyorsanız başınız dertte