ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Cumhuriyet Akademisi inşaatında gelinen son durumu paylaştı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Cumhuriyet Akademisi inşaatında gelinen son durumu paylaştı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde açılmasına çok az bir zaman kaldığı ifade edilen Cumhuriyet Akademisi inşaatında çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da süreç hakkında bilgi almak için alanı ziyaret etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Cumhuriyet Akademisi inşaatında gelinen son durumu paylaştı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi son günlerde peş peşe yapılan açılış ve sosyal etkinlikler ile Ankara'da ön plana çıkıyor. Hizmetlerine ek olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren ve bu organizasyonlarda vatandaşların ilgi alakasını önemsediğini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da çalışmaları yerinde inceliyor.

“CUMHURİYET AKADEMİMİZDE SONA GELDİK”

Sık sık devam eden inşaatlara giden ve oradaki personellerden devam eden son durumlar hakkında bilgiler alan Başkan Yaşar güncel olarak vatandaşlarında merakını gidermek için sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunuyor. Başkan Yaşar bu kapsamda son olarak Yenimahalle tarihinin en büyük yatırımı olarak kayıtlara geçen Cumhuriyet Akademisi inşaatını yerinde inceledi.

Yaptığı ziyaret ile ilgili paylaşımda bulunan Başkan Yaşar “Yenimahalle tarihinin en büyük yatırımı olan ve Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan ettiğimiz Cumhuriyet Akademimizde sona geldik” diyerek devam eden süreçten görseller paylaştı. Başkan Yaşar beraberindeki heyet ile beraber işçiler ile sohbet ederek Akademinin içinde kapsamlı bir gezi gerçekleştirdi.

“GENÇLERİMİZ BİLİMSEL EĞİTİMLER ALACAK”

Açılacak binanın ilgili geçmiş dönemde “Gençlerimiz dünyadaki yaşıtlarıyla eşit şartlarda yarışmak için bilimsel eğitimler alacak. Yenimahalle’nin gençleri, normal derslerin yanında dijital eğitimler de alarak çağdaş eğitim fırsatlarından yararlanacak” diyerek yapılış amacını ifade eden Başkan Yaşar'ın yakın zamanda bina ile ilgili yeni açıklamalar yapması bekleniyor.

Yenimahalle ilçesinin Batıkent semtinde yer alan 100.Yıl Cumhuriyet Akademisinin açılmasına çok az bir zaman kaldığı ifade ediliyor. İlçe sakinleri ve gençlerde açıldıktan sonra binadaki hizmetlerden yararlanmayı bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ziraat Bankkart'ın çeyrek finalde rakibi CV Guaguas

Ziraat Bankkart'ın çeyrek finalde rakibi CV Guaguas