ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Demetevler Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Demetevler Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptı

Ankara'da seçmenlere daha kolay bir şekilde ulaşma kapsamında partiler tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi açılışları sürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar Demetevler mahallesine gitti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Demetevler Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan ve ilçenin eski mahalleleri arasında yer alan Demetevler'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı düzenlendi.

DEMETEVLER SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

Partinin ilçenin belediye başkanlığı için aday gösterdiği Fethi Yaşar'ın katılımı ile gerçekleşen açılışa mahalle sakinleri katılım sağladı. 3 dönemdir Yenimahalle Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve bir kez daha bu göreve talip olan Başkan Fethi Yaşar kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasından satır başlıklarını sosyal medya hesabı aracılığı ile paylaştı.

Başkan Fethi Yaşar yaptığı paylaşımda “Bizim anlayışımız, kardeşlik ve barış anlayışıdır. Belediyeye siyaseti sokmadık. İnsanların dinine, diline, mezhebine bakmadan, siyasi parti ayrımı yapmaksızın tüm ilçe sakinlerimize eşit hizmet götürdük. Bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” diyerek 3 dönemdir devam eden hizmet politikasını aynı çizgide sürdüreceklerini ifade eti.

BAŞKAN YAŞAR'DAN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Kendisini dinlemeye gelen ilçe sakinlerine  “Seçim Koordinasyon Merkezi açılışımıza katılarak gücümüze güç katan tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” diye teşekkür eden Başkan Yaşar, söz konusu açılışa dair sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Demetevler mahallesinde ikamet eden vatandaşlar ve esnaflar ile de sohbet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yeni dönem için vatandaşların kendisine oy vermesini istedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Mazot ve Gübre Desteği yattı mı, ne zaman yatacak, ne kadar oldu, zamlandı mı?

2024 Mazot ve Gübre Desteği yattı mı, ne zaman yatacak, ne kadar oldu, zamlandı mı?