ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, dolmuş duraklarını ziyarette bulundu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, dolmuş duraklarını ziyarette bulundu

Ankara'da Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede Yenibatı ve Şentepe mahallelerinde bulunan dolmuş duraklarını ziyaret etti. Başkan Yaşar, duraklarda dolmuş şoförlerinin sıkıntılarını dinledi.
yazar
Haber Merkezi
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, dolmuş duraklarını ziyarette bulundu

Başkent Ankara'da Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, dolmuş esnafının sıkıntılarına yönelik dolmuş duraklarına ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyarette Yaşar, esnafa sıkıntıların giderilebileceği mesajını vererek ve üretim ekonomisine geçme gerekliliğine değindi. Sıkıntılarını dile getiren dolmuş durağındaki esnaflar ise Yaşar'a destek mesajlarından dolayı teşekkür ettiler.

Ankara'nın Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenibatı ve Şentepe Mahalleleri'nde bulunan dolmuş duraklarını ziyarette bulunarak dolmuşçu esnafının sıkıntılarına kulak verdi.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

fethi-yasardan-dolmuscu-esnafina-ziyaret.jpeg

"Yüksek enflasyon sorunuyla mücadele ediyoruz"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, dolmuş duraklarını ziyaret etti. Ankaralı dolmuş şoförlerinin sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek, esnafa sıkıntıların atlatılacağı mesajını verdi. Dolmuş şoförlerinin ve esnafın taleplerini dinleyerek onların fikir ve görüşleri ile karşılıklı istişarede bulunan Yaşar:

"Son dönemde yaşanan fiyat artışları hem vatandaşa hem de esnafa büyük yük bindiriyor. Ülke olarak yüksek enflasyon sorunuyla mücadele ediyoruz. Alışılmış politik hamleleri bir kenara bırakıp hemen üretim ekonomisine geçmek ve buna göre yapısal hamleler yapmak zorundayız" ifadelerine yer verdi.

1585340.webp

"Her sıkıntımızda yanımızda duruyor"

Başkan Yaşar'ın duraklara yaptığı bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren dolmuş durağı şoförleri ve esnafı, "Fethi Başkan her sıkıntımızda yanımızda duruyor. Esnafa olan desteğinden ve sıkıntıların çözümünde gösterdiği gayretten ötürü kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Gölbaşı Belediyesi duyurdu! Restorasyonu tamamlandı o tarihe kadar tamamen ücretsiz oldu

Ankara Gölbaşı Belediyesi duyurdu! Restorasyonu tamamlandı o tarihe kadar tamamen ücretsiz oldu