ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar düzenlenen törenle mazbatasını aldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar düzenlenen törenle mazbatasını aldı

Ankara ilçe belediye başkanları birer birer görevlerini devralmaya devam ediyor. Bu kapsamda 4. defa başkanlığa seçilen Fethi Yaşar için bir tören düzenlendi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar düzenlenen törenle mazbatasını aldı

Geride bırakılan seçimin ardından gözler il ve ilçelerde yapılacak devir teslim törenlerine çevrilmişti. Yeni başkanlar ülke genelinde seçimin hemen ardından devir teslim törenleri ile görevlerine geçmeye başladı.

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR GÖREVE BAŞLADI

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde de devir teslim işlemleri için bir tören düzenlendi. Yenimahalle Belediye Başkanı olarak seçilen Fethi Yaşar 4. dönemine başladı. İlk olarak 2009 yılında göreve gelen Başkan Yaşar bu görevi 3 kez üst üste sürdürmeyi başarmıştı. İlçedeki bir çok projenin kendisi döneminde gerçekleştiği Başkan Fethi Yaşar yönetimi ile birlikte mazbatasını aldı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Yaşar “Yenimahalle’de seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından düzenlenen törenle, Meclis Üyelerimizle birlikte mazbatalarımızı aldık. Seçim sonuçlarının Yenimahallemize, Ankaramıza ve Türkiyemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HİZMETE DEVAM MESAJI

Yenimahalle için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Yaşar “Yenimahalle’de sadece bana oy veren vatandaşlarımıza değil; hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden tüm Yenimahallelilere eşit hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Seçim döneminde yoğun bir şekilde ilçede çalışmalarını hızlandıran Başkan Yaşar'ın aynı tempo ile çalışmasını sürdürmesi bekleniyor. İlerleyen dönemler de de Fethi Yaşar'ın yeni projelere imza atması ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu resmen görevi devraldı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu resmen görevi devraldı