ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: Eğitim kalitesini arttırmak için çalışıyoruz

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: Eğitim kalitesini arttırmak için çalışıyoruz

Geçtiğimiz günlerde Yenimahalle halkının davet edildiği Bilim ve Kültür Şenliği başladı. 2 gün sürecek şenliğin açılışında yer alan Başkan Yaşar eğitime verdikleri önemden bahsetti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: Eğitim kalitesini arttırmak için çalışıyoruz

Gençlik odaklı çalışacakları konusunda çok kez söylemlerde bulunan Yenimahalle Belediyesi yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde bir duyuru yapılmıştı. İlçede 8. defa düzenlenen Bilim ve Kültür Şenliği'ne katılan öğrenciler hünerlerini göstermeye başladı.

“SAĞLIKLI TOPLUM EĞİTİMDEN GEÇER”

Genç yaşta bilim ve teknoloji konusunda geliştirdikleri çalışmalar ile taktir toplayan öğrenciler gelecek için umut verdi. Şenliğin açılışında yer alan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sağlıklı eğitim vurgusu yaptı. Başkan Yaşar “Sağlıklı toplum sağlıklı eğitimden geçer. Çocuklarımıza ne kadar doğru eğitim verebilirsek, geleceğimiz o kadar aydınlık olur. Yenimahalle Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyor, ilçemizde eğitim kalitesini arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar sözlerinin devamında üretken ve geliştiren bir nesil olmaları için çabaladıklarından bahsetti. Başkan Fethi Yaşar “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin çevreye ve topluma duyarlı, bilim ve sanatla iç içe yaşayan, düşünen, sorgulayan, üreten bireyler olarak yetişmeleri için eğitime büyük önem ve destek veriyoruz” dedi.

BAŞKAN YAŞAR ÖĞRENCİLER İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Şenlik alanında öğrencilerin yaptıkları yakından inceleyen Başkan Fethi Yaşar kendilerini tebrik etti. Çalışmalarını bırakmamalarını söyleyen Başkan Yaşar gençlere başarı temennilerinde bulundu. Başkan Yaşar alandan incelemesini ve konuşmasını yaptıktan sonra ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tehdit edilen Ergin Ataman'a destek yağıyor!

Tehdit edilen Ergin Ataman'a destek yağıyor!