ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Erdal Beşikçioğlu'nu misafir etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Erdal Beşikçioğlu'nu misafir etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bugün Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu'nu makamında ağırladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Erdal Beşikçioğlu'nu misafir etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bugün makamında son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birini ağırladı. Cumhuriyet Halk Partisi Etimesgut Belediye Başkanı Adayı Erdal Beşikçioğlu, Başkan Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN YAŞAR'DAN ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NA DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara'nın Etimesgut ilçesinde gösterdiği aday ile geçtiğimiz günlerde ülkemizde ve Ankara'da en çok konuşulan bir olaya imza atmıştı.

Uzun yıllardır ülkemizde yer aldığı televizyon ve sinema yapımları ile milyonlarca insanın beğenerek takip ettiği ve “Behzat Ç.” dizinde canlandırdığı karakter ile akıllarda yer edinen Erdal Beşikçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye başkanı adayı olarak gösterilmişti.

Ankaralı olan ve Ankara'ya duyduğu bağlılığı her fırsatta dile getiren Erdal Beşikçioğlu'da adaylığından sonra yaptığı ziyaretler kapsamında bugün aynı parti bünyesinde yer aldığı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile bir araya geldi.

KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ümit Erol ile birlikte kendisini ziyaret eden Beşikçioğlu ile yaptığı görüşme ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Başkan Yaşar “Etimesgut Belediye Başkan Adayımız Sn. Erdal Beşikçioğlu’nu Ankara İl Başkanımız Sn. Ümit Erkol ile birlikte belediyemizde misafir etmekten memnuniyet duyduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuşarak Beşikçioğlu'na başarılar diledi. Yapılan görüşme hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile son buldu.  Etimesgut'un da yeni belediye başkanının seçileceği 2024 yerel seçimleri 31 Mart günü gerçekleştirilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASKİ Ankara Ayaş Yolu'nda çalışma yapacak! 4 Şubat'a kadar Ayaş yönü trafiğe kapatılacak

ASKİ Ankara Ayaş Yolu'nda çalışma yapacak! 4 Şubat'a kadar Ayaş yönü trafiğe kapatılacak