ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar esnaflar ile iftar sofrasında bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar esnaflar ile iftar sofrasında bir araya geldi

Yenimahalle ilçesinde esnaflar için iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe katılan Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe esnaflarının yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar esnaflar ile iftar sofrasında bir araya geldi

Yenimahalle toplu iftar organizasyonlarına ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Bir araya gelen insanlar iftarlarını birlikte açarak Ramazan ayı kapsamında ibadetlerini yerine getiriyorlar.

“ESNAFIMIZIN SORUNLARINI BİLİYORUM”

Bu kapsamda esnaflar için ilçede geçmiş yıllarda olduğu gibi bu Ramazan ayında da bir iftar organizasyonu gerçekleştirildi. Söz konusu etkinliğe Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe esnafı için önemi açıklamalarda bulundu. Kendisinin de esnaflıktan gelen birisi olduğuna vurgu yapan Başkan Yaşar “Esnafımızın sorunlarını iyi biliyorum. Yenimahalle’de işini doğru yapan esnafımızın her zaman yanındayız. Bugüne kadar vatandaşlarımızın faydasına olmayan hiçbir projeye imza atmadım, bundan sonra da atmayacağım”  ifadelerini kullandı.

“KAYNAKLARIMIZI HALKIN YARARINA KULLANIYORUZ”

İlçe genelindeki tüm vatandaşları gözeterek hizmetleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Yenimahalle’de herkese eşit hizmet anlayışıyla, ihtiyaçlara uygun projeler üretiyor, kaynaklarımızı halkımızın yararına kullanıyoruz” dedi. İftar yemeğine katılan ilçe esnafları ile bireysel olarak ta sohbetler eden Başkan Yaşar vatandaşların sorunlarını dinledi. Belediye olarak esnafların işlerini kolaylaştırmaya devam edeceklerini belirten Başkan Fethi Yaşar ellerinden gelenleri yapacaklarını vurguladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın Ramazan ayının geri kalan günlerinde de esnaf ve vatandaşlar ile benzer şekilde bir araya gelmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkentte Frankofon Film Festivali'nin açılışı gerçekleştirildi!

Başkentte Frankofon Film Festivali'nin açılışı gerçekleştirildi!