ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar esnafların sorunlarını dinledi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar esnafların sorunlarını dinledi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bir kez daha aday olduğu Yenimahalle Belediye Başkanlığı seçimleri kapsamında yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yaşar son olarak esnaf ve mahalleli ile bir araya geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar esnafların sorunlarını dinledi

2009 yılından beri girdiği 3 yerel seçimi de kazanan ve 4. defa Yenimahalle Belediye Başkanlığı için yarışacak olan Fethi Yaşar yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

BAŞKAN YAŞAR'DAN ESNAF ZİYARETİ

Ankara'nın ve Türkiye'nin nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu yerlerden olan ve başkentin merkez ilçelerinden olması nedeniyle önemi daha da artan Yenimahalle'de seçim çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Mevcut belediye başkanı olan ve partisinden bir kez daha aday gösterilen Fethi Yaşar'da bu kapsamda ilçe halkı ile sık sık bir araya geliyor.

Esnaflarla da bir araya gelen Başkan Yaşar bu zamana kadar yaptıkları destek ve faaliyetlerin devam edeceğini belirtti. Başkan Yaşar ziyaretleri kapsamında  Batıkent Ek Hizmet Binasındaki birimleri ve esnafları, Batıkent Meydan'daki taksicileri ve Anıt İş Merkezindeki esnaflar ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

PAZARYERİNDE ÖNEMLİ TASARRUF

İlçe genelinde yapılan pazar yeri hizmetleri hakkında da konuşan Başkan Fethi Yaşar  “Kardelen, Ergazi, İnönü ve Kent-Koop Mahallesi pazar yerlerinin üstünü kapatarak, Batı Sitesi Mahallesi Pazar Yeri ile birlikte toplam 26 bin 394 metrekare alana kurduğumuz GES ile elektrik üretecek ve ciddi bir tasarruf sağlayacağız” diyerek ilçe sakinlerinin kullandığı önemli bir alan olan pazaryeri hakkında yapılan çalışmalardan bahsetti.

Yenimahalle Belediyesi tarafından devam eden çalışmalar ile ilgili açıklamalar sık sık yapılıyor.  Başkan Fethi Yaşar'da hem devam eden, hem de hayata geçirmeyi planladıkları hizmetler hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Acil Tıp Kurumu 229 sözleşmeli personel alımı yapacak!

Acil Tıp Kurumu 229 sözleşmeli personel alımı yapacak!