ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Haber Ankara ofisini ziyaret etti!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Haber Ankara ofisini ziyaret etti!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Serhat Medya bünyesinde bulunan Haber Ankara ofisini ziyaret etti. Haberankara.com imtiyaz sahibi Serhat Karaman ile Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, ilçe ve medya hakkında görüş alışverişinde bulundu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Haber Ankara ofisini ziyaret etti!

Haberankara.com Azra Koçak / Özel Haber - Yenimahalle Belediye Başkanlığı görevini yürüten Fethi Yaşar, birbirinden farklı projeleri ile ilçe halkının gündeminde yer almaya devam ediyor. 3 dönemdir Yenimahalle Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yaşar, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından bir kez daha aday gösterildi.

Ofisi Yenimahalle ilçesinde bulunan Haber Ankara'ya bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Yaşar, beraberindeki heyetle birlikte İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman ile görüştü. Son dönemde yaptığı haberler, ele aldığı Ankara sorunları ile dikkati çeken Haberankara.com'u yerinde ziyaret eden ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, medya ve ilçe ile ilgili görüşlerini paylaştı. 

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞAR'DAN HABER ANKARA OFİSİNE ZİYARET

Ulusal haberciliğin yanı sıra yerel habercilikte de başarısı ile adından söz ettiren Haber Ankara, tarafsız bir şekilde başkent halkının sorunlarını sosyal mecralarda dile getirmeye devam ediyor. Saha çalışmaları ile dikkatleri çeken Haber Ankara'nın ofisini ziyaret eden Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, editörlerimizden de çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Haberankara.com İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman ile gerçekleştirdiği görüşmede  ‘Medyada Yenimahalle’ başlığı adı altında bilgiler alarak samimi açıklamalarda bulundu.

Tarafsız, hak ve insan odaklı habercilik anlayışı ile Ankara belediyelerinin çalışmalarını, vatandaşın sorunlarını, hem haber sitesinde hem de sosyal medya platformlarında dile getiren Haberankara.com, gündemden güncel haberleri de takipçilerine sunarak belediyelerin çalışmalarını vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Gündemin takibini sürdüren Haber Ankara ekibini ziyaret eden Başkan Yaşar, gençler için daha çok tesis açacağının da altını çizerek editörlerimize başarılar diledi.

Yoğun bir tempo içerisinde çalışan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Haberankara.com ofisine gerçekleştirdiği ziyaretini de ölümsüzleştirdi. Yoğun programı arasında bizleri ziyaret ederek onore eden değerli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a Haber Ankara ekibi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçı iptal edildi!

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçı iptal edildi!