ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe Muhtarlarıyla görüşmelerde bulundu!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe Muhtarlarıyla görüşmelerde bulundu!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçenin genelinde görev yapan 55 muhtarı ziyaret ederek, yerel yönetim ve mahalle ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
yazar
Haber Merkezi
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe Muhtarlarıyla görüşmelerde bulundu!

Son olarak Kentkoop, İlkyerleşim, Kardelen, İnönü, Ergazi, Yeni Batı ve Uğur Mumcu Mahallesi muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Yaşar, Yenimahalle'nin büyüklüğünü ve çeşitliliğini göz önünde bulundurarak, muhtarların ilçede önemli bir rol oynadığını vurguladı. Muhtarlar, vatandaşların belediye hizmetlerine olan erişiminde köprü görevi üstlendikleri için önemli bir rol üstleniyorlar.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

aw015910-02-001.jpg

"Kapım her zaman onlara açık"

Yenimahalle Belediyes Başkanı Fethi Yaşar, "Muhtarlarımız bizim için Yenimahalle'deki göz ve kulaklarımızdır. Büyük bir ilçe olduğumuz için her noktayı gözlemlememiz mümkün değil. Muhtarlarımız, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını iletmekte bize büyük yardımcı oluyorlar. Kapım her zaman onlara açık. Göreve geldiğim günden beri verdiğim sözleri tutmaya çalıştım. Bugün Yenimahalle'nin daha yaşanabilir bir yer olduğunu söyleyebiliyorsak, bunu birlikte başardık" dedi.

Muhtarlar da Başkan Yaşar'ın başarılı çalışmalarını takdirle karşılayarak, Yenimahalle'nin çağdaş bir ilçe haline geldiğini ve bu değişiklikten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Bu buluşmalar, yerel yönetimin vatandaşlarla iletişimini güçlendirmeye ve mahallelerin ihtiyaçlarına daha iyi cevap verilmesine katkı sağlıyor.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023 KPSS sonuçları açıklandı! 2023 KPSS lisans sonuçları sorgulama ekranı

2023 KPSS sonuçları açıklandı! 2023 KPSS lisans sonuçları sorgulama ekranı