ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçedeki muhtarlar ile bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçedeki muhtarlar ile bir araya geldi

Yenimahalle'de belediye yönetiminin vatandaşlar ve çeşitli meslek mensupları ya da temsilcileri ile buluştuğu organizasyonlara bir yenisi daha eklendi. İlçenin Belediye Başkanlık görevini yürüten Fethi Yaşar, Yenimahalle'nin muhtarları ile düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçedeki muhtarlar ile bir araya geldi

Türkiye'de yerel seçimlere az bir zamana kala yönetimlerin daha fazla insanla bir araya gelme çabası artmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde de yapılan açılışlar ya da düzenlenen organizasyonlar aracılığıyla ilçe sakinleri ile bir araya gelen Başkan Fethi Yaşar, yapımı tamamlanan ve yapılması planlanan projelerden bahsederken vatandaşların kendisinden talep ettiklerine de cevap veriyor.

“HER MAHALLEMİZE EŞİT HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

İlçenin Belediye Başkanı Fethi Yaşar son olarak düzenlenen bir etkinlik aracılığı ile bir araya geldi. Muhtarlarla karşılıklı sohbetlerde bulunan Başkan Yaşar “Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de kimseyi ötekileştirmeden; her vatandaşımıza eşit davranıyor, her mahallemize eşit hizmet götürüyoruz” şeklinde konuşarak mahalleleri bir birinden ayırmadığını ifade etti.

Başkan Yaşar konuşmasında “Her zaman Yenimahalle Belediyesinin kapısı bundan öncekilere nasıl olduysa muhtarlığı bırakanlara bundan sonra da açık olacak. Bu bir sevda işi, bu bir aşk işi. Önce insanı seveceksin, mezhebi kökü ne görmeden önce insanı seveceksiniz" diyerek hizmet etmeyi benimsemenin her şeyden önce geldiğini belirtti.

“İNSANLARI AYIRIYORSANIZ SİZDEN MUHTAR OLMAZ”

Muhtarlara uyarıda bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Mahallenizde insanları ayırıyorsanız sizden muhtar olmaz, kimliğine bakıyorsanız sizden muhtar olmaz, inancına bakıyorsanız sizden muhtar olmaz. Siz devletin ilk kapısısınız, herkesi kucaklayacaksınız. Size oy verenleri de kucaklayacaksınız, vermeyenleri de kucaklayacaksınız. Ben onu yaptım” diyerek herkese eşit hizmet götürmenin önemini vurguladı.

Muhtarlarda Fethi Yaşar'ın söylemlerine katıldıklarını belirten ifadeler kullandılar. Başkan Yaşar konuşmasını tamamlayıp muhtarlarla sohbet ettikten sonra alandan ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnternet harcamalarınız için toplamda 300 TL hediye edilecek!

İnternet harcamalarınız için toplamda 300 TL hediye edilecek!