ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçenin başardığı yeni gelişmeyi açıkladı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçenin başardığı yeni gelişmeyi açıkladı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle ilçesinin başardığı son gelişmeyi kamuoyu ile paylaştı. Yenimahalle ilçesinin Türkiye gelişmişlik endeksinde 5. sıraya kadar yükseldiği açıklandı
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Türkiye'nin ve Ankara'nın en kalabalık ve önemli ilçelerinden olan Yenimahalle, ülke genelinde ilçelerin değerlendirildiği Türkiye'nin gelişmişlik endeksinde 5. sıraya kadar yükseldi. Konu ile ilgili bilgilendirme Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından yapıldı.

“5.SIRAYA YÜKSELDİK”

 Konu ile ilgili açıklama yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın hazırladığı Türkiye’nin gelişmişlik endeksinde 180. sıralarda olan Yenimahalle’yi, yaptığımız çalışmalar, ürettiğimiz projeler ve yatırımlarla, sosyo ekonomik olarak önemli bölgelerden biri olan Çayyolu’nun Yenimahalle’den koparılmasına rağmen 5. sıraya yükselttik” şeklinde konuştu.

15 YIL GERİDE KALDI

2009 yılında göreve geldikleri ilk anda 180. sırada yer alan ilçenin aradan geçen 15 yılda altyapıdan sosyal faaliyetlere kadar bir çok hizmet ile 5. sıraya kadar yükselmesinin önemini vurgulayan Fethi Yaşar bir kez daha aday olduğu seçimde çalışmalarının aynı şekilde süreceğini ifade etti. Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren ve ek olarak başkanlık görevinin gerektirdiği hizmetleri yapan 75 yaşındaki Fethi Yaşar 2009 yılında geldiği Yenimahalle Belediye Başkanlığı görevinde 15 yılı geride bıraktı.

Fethi Yaşar 2024 Yerel Seçimlerinde partisi tarafından bir kez daha aday gösterilmişti. Yenimahalle ilçesinde yapılan 2019 yerel seçimlerinde %58,35 oy alan Fethi Yaşar bu seçimde de en önemli adaylardan birisi olarak görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan kimdir?

Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan kimdir?