ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar İvedik OSB'yi ziyaret etti!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar İvedik OSB'yi ziyaret etti!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile beraber Yenimahalle'de yaptıkları ziyaretlere bir yenisini ekledi. İki isim İvedik Sanayi bölgesi temsilcileri ile bir araya geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar İvedik OSB'yi ziyaret etti!

Ankara'nın son yıllarda yapılan faaliyetleri ile ön plana çıkan Yenimahalle'de seçim heyecanı devam ediyor. İlçe genelinde vatandaşlar yapılacak seçimler öncesi adayları takip edip kendilerine uygun gördükleri isimlerde karar kılarken, az bir zaman kalan seçimlerin sonucunun ne olacağı merakla bekleniyor.

Bu kapsamda Ankara'da seçimlerin sonucunun ne olacağı merak edilen ilçelerin başında gelen Yenimahalle ilçesi hareketli günler geçiriyor. İlçenin uzun süredir Belediye Başkanlığını yürüten Fethi Yaşar ve 2019 yılında ABB Başkanı seçilen Mansur Yavaş bir dönem daha görevlerini yürütmek için partilerinden aday gösterilmelerinden dolayı yürüttükleri seçim kampanyalarına devam ediyor.

YAVAŞ VE YAŞAR İVEDİK OSB'Yİ ZİYARET ETTİ

İki isim son olarak Yenimahalle ilçesinin ve Ankara'nın önemli ekonomi yerlerinden İvedik Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) ziyaret ettiler. Bölgede faaliyet gösteren iş insanlarının sorunlarını dinlemek ve çözümler üretmek için oraya giden iki isimden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ziyaretlerinin ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş ile birlikte, İvedik OSB’yi ziyaret ederek, sanayici ve iş insanlarıyla bir araya geldik” dedi.

Hem ABB Başkanı Yavaş hem de Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldıkları organizasyonda söz alarak bölgenin önemi ve planladıkları çalışmaların neler olduğuna dair vurgu yapan konuşmalarda bulundular.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Telekom Slask Wroclaw deplasmanda 16 sayı farkla geçti

Türk Telekom Slask Wroclaw deplasmanda 16 sayı farkla geçti