ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kayserili vatandaşlar ile iftarda bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kayserili vatandaşlar ile iftarda bir araya geldi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Ramazan Ayının son günleri gelmesine rağmen toplu iftar organizasyonları gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Vatandaşların bir arada olduğu iftarlara üst düzey isimlerde katılıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kayserili vatandaşlar ile iftarda bir araya geldi

700 binden fazla bir nüfusa sahip olan Yenimahalle, bünyesinde bir çok farklı memleket derneğini de bulunduruyor. Ülkenin farklı noktalarından Yenimahalle ilçesine gelen vatandaşlar birlikte kalmak ve memleket geleneklerini yaşatma adına dernek kurup aynı çatı altında irtibatta kalıyorlar.

KAYSERİLİ VATANDAŞLARDAN İFTAR YEMEĞİ

Aynı memlekete dair birden fazla dernek kurulduğunda ise bu dernekler bir araya gelerek federasyon oluşturuyor. Bu kapsamda Kayserili vatandaşların kurduğu derneklerin bir araya gelmesi ile oluşturulan Kayseri Dernekler Federasyonu ilçede bir iftar yemeği organizasyonu düzenledi.

Düzenlenen iftar yemeğine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da katıldı.31 Mart günü yapılan Yerel Seçimlerde ilçede üst üste 4. defa kazanan isim olan Başkan Yaşar Kayserili vatandaşlar ile bir araya geldiği yemekte onların iftar heyecanına ortak oldu. Gerçekleştirilen etkinlik sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Yaşar “Kayseri Dernekler Federasyonu’nun iftar programında Kayserili vatandaşlarımızla birarada olmaktan memnuniyet duyduk. Mübarek Ramazan ayında edilen duaların, yapılan ibadetlerin, tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum” dedi.

“RAMAZAN'DA KİN NEFRET YOKTUR”

Ramazan ayının yaşattığı kardeşlik duygusunu hatırlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Ramazan’da kin, nefret yoktur; hoşgörü, barış ve kardeşlik vardır. İftar sofralarında kurduğumuz bu kardeşlik ortamının her zaman daim olmasını diliyorum.” dedi.

Organizasyonu düzenleyen isimlerde Başkan Yaşar'ı aralarında görmekten dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. Ramazan ayı sonrasında da Başkan Yaşar'ın çeşitli organizasyonlar aracılığıyla vatandaşlarla bir araya gelmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
8 Nisan Tam Güneş Tutulması kaçta başlıyor? Tam Güneş Tutulması Türkiye'den izlenebilecek mi?

8 Nisan Tam Güneş Tutulması kaçta başlıyor? Tam Güneş Tutulması Türkiye'den izlenebilecek mi?