ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kentkoop mahallesini ziyaret etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kentkoop mahallesini ziyaret etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe genelinde çeşitli mahallelere günün belirli kısımlarında ziyaretlerde bulunuyor. Başkan Yaşar'ın bu kapsamda sıradaki durağı Kentkoop mahallesi oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kentkoop mahallesini ziyaret etti

Türkiye bir seçimi daha geride bırakmaya hazırlanıyor. 1 ay kalan 2024 yerel seçimleri öncesinde yeni dönem için başkanlık görevine talip olan adaylar, kalan zamanı sık sık mahalle ve bölge ziyaretleri yaparak değerlendiriyor. Bu kapsamda Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde görev yapan Fethi Yaşar'da mahalleleri ve o mahallede yaşayan esnafları ziyaret ediyor. 

 BAŞKAN YAŞAR MAHALLE ESNAFI VE ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Yaşar sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Kentkoop mahallesini ziyaret etti. Erken saatlerde mahalleyi ziyaret etmeye başlayan Başkan Fethi Yaşar ilk olarak Girişim Çarşısını ziyaret etti. Çarşıdaki esnafları iş yerlerinde ziyaret eden ve kendilerine hayırlı işler dileyen Başkan Yaşar ziyaret ardından mahallede bulunan bir siteye geçti. Burada site sakinleri ile sohbet eden ve onlara projelerinden bahseden Başkan Yaşar kendisinden istenen hizmetleri de dinledi.

Site ziyaretinin ardından Kentkoop mahallesinin önemli noktalarından olan Dostluk Çarşısına geçen Başkan Yaşar burada da aynı şekilde esnafları ziyaret ederek onlara işlerinde kolaylıklar temennisinde bulundu. Dostluk Çarşısında ziyaret esnasında orada bulunan vatandaşlarda Başkan Yaşar'ın yanına giderek istek ve şikayetlerini dile getirdiler.

BAŞKAN YAŞAR KENTKOOP MAHALLESİ MUHTARINI ZİYARET ETTİ

Yapılan esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kentkoop Mahallesi Muhtarı Şükran Ayaz'ı ziyaret etti. Önceki açıklamalarında da muhtarlık görevinin önemini vurgulayan ve kendilerine destek verdiklerini ifade eden Başkan Yaşar ziyaret sonrasında Ayaz ile hatıra fotğrafı çektirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Ticaret Odası Limak Filarmoni Orkestrası konserine ev sahipliği yaptı

Ankara Ticaret Odası Limak Filarmoni Orkestrası konserine ev sahipliği yaptı