ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Örnek Sanayi sitesini ziyaret etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Örnek Sanayi sitesini ziyaret etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe genelinde düzenli olarak sürdürdüğü sanayi bölgeleri ziyaretleri kapsamında Örnek Sanayi sitesini ziyaret ederek bölge esnafları ile birlikte istişarelerde bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Örnek Sanayi sitesini ziyaret etti

Yenimahalle ilçesinin belediye başkanlığı görevini uzun yıllardır sürdüren Fethi Yaşar ilçe genelinde yapmış olduğu çeşitli meslek gruplarını ziyaretleri kapsamında bugün ilçedeki önemli iş bölgelerinden Örnek Sanayi sitesini ziyaret etti.  

Farklı meslek gruplarını ve hizmet yerlerini ziyaret edip, bilgiyi yerinde almak amacıyla esnafları yerlerinde ziyaret eden Başkan Yaşar bu kapsamda beraberindeki heyet ile birlikte Örnek Sanayi sitesine gitti. Bölgedeki iş yerlerine tek tek giren ve çalışanlarla sohbet eden Başkan Yaşar, onların kendilerinden talep ettiklerini dinledi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

ESNAFLARA “HAYIRLI İŞLER” DİLEĞİ

İlk olarak Örnek sanayi sitesinde çalışmalarını sürdüren özel bir iş yerini ziyaret eden Başkan Yaşar, iş yerinde devam eden faaliyetler hakkında bilgi aldı. “Nazik davetleri için teşekkür ediyorum” diyen Başkan Fethi Yaşar “Örnek Sanayi Sitesindeki esnafımızı ziyaret edip, hayırlı işler diledim” dedi.

Fethi Yaşar 2024 Yerel seçimleri kapsamında bir kez daha aday gösterildiği Yenimahalle ilçesinde ziyaretlerine devam ederken, görüştüğü insanlar ve esnaflara önümüzdeki dönem yapmayı planladığı çalışmalardan bahsederken, kendilerinden istenenleri de dikkate aldığını ifade ediyor. Örnek Sanayi sitesindeki esnaflarda ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirdi. Vatandaşlar Yaşar'a seçimde başarılar diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin asker gecesine katıldı!

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin asker gecesine katıldı!