ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar projelerini açıklamaya devam ediyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar projelerini açıklamaya devam ediyor

31 Mart Yerel Seçimleri için son dönemece girilirken aday olan isimler seçilmeleri takdirde yapacakları vaatleri sıralamaya devam ediyor. Son olarak Ankara Yenimahalle seçimlerinde bir kez daha aday olan Başkan Fethi Yaşar Yakacık mahallesi için yeni projelerini açıkladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar projelerini açıklamaya devam ediyor

Türkiye'de sıkça görülen seçim koordinasyon merkezleri partilerin yürüttükleri seçim çalışmalarını vatandaşlara daha iyi anlatma amacı ile kuruluyor. Her mahalleye kadar kurulabilen merkezler sayesinde siyasi partiler vatandaşa daha kolay bir şekilde ulaşırken, en köşe mahallede yaşayan insan bile bilgi almak için koordinasyon merkezlerine gidebiliyor.

YAKACIK MAHALLESİNE SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ

Bu kapsamda seçime 1 aylık bir zaman dilimi kalmasına rağmen seçim koordinasyon merkezi açılışlarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi, açılışlarını o bölgede aday gösterdikleri kişilerin katılımları ile gerçekleştiriyor. Son olarak Yenimahalle ilçesinde bulunan ve geçmişi neredeyse 100 yıldan beri aynı adı taşıyan Yakacık mahallesinde Cumhuriyet Halk Partisi seçim koordinasyon merkezi açtı. Açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da katıldı. 

MAHALLE SAKİNLERİNE YENİ VAATLER

Başkan Yaşar burada vatandaşlara seslenirken söz konusu mahalleye yapmayı planladıkları yeni projelerden bahsetti. Başkan Yaşar “Yakacık Mahallesinde önümüzdeki dönem çocuklarımız için kreş inşa edecek, kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesisi vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız ve pazar yerinin üzerini kapatarak hemşerilerimizin pazar alışverişlerini daha rahat yapmalarını sağlayacağız” diyerek mahalle sakinlerinden yeni dönemde kendisinin belediye başkanı olarak göreve devam etmesi için oy istedi.

Parti bayrakları ve Türk bayrakları ile kendisini dinleyen kalabalık seçim koordinasyon merkezinin açılışının ardından dağıldı. 31 Mart gününe kadar faaliyet gösterecek seçim koordinasyon merkezi çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları ne kadar oldu, gram çeyrek cumhuriyet altın ne kadar?

Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları ne kadar oldu, gram çeyrek cumhuriyet altın ne kadar?