ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Şentepeli kadınlar ile buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Şentepeli kadınlar ile buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe genelinde ziyaretlerine devam edip vatandaşlar ile buluşmalar düzenlemeye devam ediyor. Başkan Yaşar, Şentepe ilçesi sakinleri ile bir araya geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Şentepeli kadınlar ile buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçenin farklı noktalarında düzenlenen etkinlikler aracılığı ile vatandaşlar ile bir araya gelmeye ve onların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Yenimahalle sakinlerine yapmayı planladığı projelerden de bahsetme fırsatı bulan Başkan Yaşar bir kez daha aday olduğu yerel seçimlerde kazanan olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

ŞENTEPELİ KADINLAR BAŞKAN YAŞAR'A DERTLERİNİ ANLATTI

2009 yılında kazandığı Yenimahalle belediye seçimlerinin ardından 2 defa daha girdiği yerel seçimlerde görevinin başında kalan Başkan Fethi Yaşar bir kez daha Yenimahalle Belediye Başkanı olmak için partisi tarafından aday gösterilmişti. Söz konusu adaylık sürecinin ardından az bir zaman kala ilçe sakinleri ile bir araya gelme etkinliklerine hız veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçenin önemli mahallelerinden Şentepe'de kadın vatandaşlar ile buluştu.

“İLGİLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yaptığı buluşma ile ilgili duygu ve düşüncelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Başkan Yaşar “Şentepe’de yaşayan kadınlarımızla bir araya geldik. Şentepe’ye 15 senede yaptığımız çalışma, proje ve yatırımları anlatarak, kadınlarımızın istek ve şikayetlerini dinledim. 2009’daki Şentepe ile 2024’teki Şentepe karşılaştırıldığında aradaki farkı tüm vatandaşlarımız görüyor. İlgileri için teşekkür ediyorum” dedi.

Toplumu oluşturan her gruba yönelik çalışmalar yürüttüğü bilinen Başkan Yaşar'ın farklı noktalarda vatandaşlarla bir araya gelmesi bekleniyor. Başkan Yaşar seçim dönemine kadar devam edecek adaylık kampanyalarına ve belediye başkanlığı görevine yoğun bir tempoda devam ediyor. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Sincan'da trafik kazası!

Ankara Sincan'da trafik kazası!