ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar seracılar ile bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar seracılar ile bir araya geldi

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar ilçe genelinde sürdürdüğü esnaf ziyaretleri kapsamında seracılar ile bir araya geldi. Yapılan görüşmede ülke için çok üretim yapmanın önemine vurgu yapıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar seracılar ile bir araya geldi

Yenimahalle ilçesinde vatandaşların belediye başkanı Fethi Yaşar ile buluşmaları devam ediyor. Vatandaşlarda taleplerini ve sorunlarını bizzat Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a anlatabilmekten duydukları memnuniyeti ifade ediyorlar.

SERACILARA DESTEK

Son olarak Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sadece ilçe ya da il değil, ülke genelinde de önemli bir meslek grubu olarak görülen seracılar ile bir araya geldi. İlçenin en bilindik ve eski mahallelerinden olan Karşıyaka'da seracılar ile buluşan Başkan Yaşar, seracılar ile istişarelerde bulundu. Yaptığı görüşme ile ilgili “ Karşıyaka bölgesinde seracılık faaliyetleri gösteren esnafımızla bir araya geldik, görüş alışverişinde bulunduk. Davetleri için teşekkür ediyorum. Ülkemiz hepimize yetecek kadar büyük ve verimli. Yeter ki kaynakları doğru stratejilerle, doğru politikalarla kullanalım. İhtiyacımız olan daha çok üretim yapmak” diyen Yaşar onlara verdikleri desteğin süreceğini belirtti.

BULUŞMANIN ARDINDAN MAHALLE ZİYARETİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar seracılar ile yapmış olduğu görüşmenin ardından ikinci ziyaret noktası olan Aşağı Yahyalar Mahallesi'ne geçti. İlk olarak ilçe muhtarını ziyaret eden Başkan Yaşar oradan mahalle sakinleri ile sohbet etti. Aşağı Yahyalar Mahallesine yaptığı ziyaret ile ilgili bir paylaşım yapan Başkan Yaşar “Esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledim, vatandaşlarımızla sohbet ettik, istek ve şikayetlerini dinledim” dedi.

Yenimahalle ilçesinde belediye ve halkın bir araya geldiği etkinlikler devam ediyor. Bir kez daha belediye başkanlığına aday olan Fethi Yaşar'da çalışmalarını bu çizgide sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÖHOB özel halk otobüslerinin zarar ettiğini açıkladı

TÖHOB özel halk otobüslerinin zarar ettiğini açıkladı