ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ÜKSAD'ın düzenlediği etkinliğe katıldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ÜKSAD'ın düzenlediği etkinliğe katıldı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde görevinin sürdüren Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte boy gösterdiği ziyaretlerine ve organizasyonlara katılımlarına devam ediyor. Bu kapsamda iki başkanın son durağı Üretime Katma Değer Sağlayanlar Derneği (ÜKSAD) oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ÜKSAD'ın düzenlediği etkinliğe katıldı

Ankara iç Anadolu'nun merkezi konumunda olmasına ek olarak Türkiye'nin başkenti olmasından dolayı ekonomik olarak yaşanan gelişmelerin önemsendiği bir şehir olmasıyla da ön plana çıkıyor.

“DAHA ÇOK ÜRETİM, DAHA ÇOK İSTİHDAM”

Ülkenin en kalabalık 2. şehri olmasından dolayı bir çok ekonomik oluşumunda bünyesinde yer aldığı Ankara'da yerel yönetimler ve özel derneklerde çeşitli etkinlikler aracılığı ile bir araya gelerek karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz akşam Üretime Katkı Sağlayanlar Derneği (ÜKSAD) tarafından önemli bir etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta katıldı. Düzenlenen etkinlik sonrası bir paylaşımda bulunan Başkan Yaşar “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş ile birlikte, Üretime Katma Değer Sağlayanlar Derneği’nin düzenlediği etkinliğe katıldık. Ülkemiz hepimize yetecek kadar büyük ve verimli. Yeter ki kaynakları doğru stratejilerle, doğru politikalarla kullanalım. İhtiyacımız olan daha çok üretim, daha çok istihdam ve daha çok ihracat" diyerek üretme stratejilerinin doğru olduğu sürece bir çok şeyin olumlu olarak ilerleyebileceğine işaret etti.

“BİRLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta söz konusu etkinlik ile ilgili “Başkent'imizde üretim sektörüne değer katmak ve şehrimizi dünya başkentleriyle aynı seviyeye taşımak için birlik içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz” diyerek ABB olarak şehir ekonomisinin daha iyi yerlere gelmesi için üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.

Ankara'da ekonomik ilerlemenin ve üretimin artmasının öneminin vurgulandığı etkinlik yoğun katılım ile gerçekleşti. Düzenlenen etkinlik sonrası fotoğraf çekimi ve hediye takdimi yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zaferin Rengi filmi oyuncuları Ankara'da seyircilerle buluştu!

Zaferin Rengi filmi oyuncuları Ankara'da seyircilerle buluştu!