ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşları oy kullanmaya davet etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşları oy kullanmaya davet etti

Ankara'da il ve ilçe belediye başkanı adayları ve şu anda görevine devam eden isimler oylarını kullanıyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da devam eden seçimler ile ilgili bir mesaj paylaştı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşları oy kullanmaya davet etti

Söz konusu mesajında vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kendisinin de oy kullandığını söyledi.

BAŞKAN YAŞAR'DAN TEMENNİ MESAJI

Oy kullanmanın önemli bir işlem olduğuna vurgu yapan Başkan Yaşar “Oyumu kullandım. Yerel seçimin barış ve kardeşlik içinde, demokrasi bayramı havasında geçmesini arzu ediyor; ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seçimde görev alacak isimleri de mesajında atlamayan Başkan Fethi Yaşar “Tüm vatandaşlarımızı önce oy kullanmaya, sonrasında da sandıklara sahip çıkmaya davet ediyor; sandık görevlilerimize ve güvenlik güçlerimize kolaylıklar diliyorum” diyerek iyi dilek temennisinde bulundu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar seçimlerde 4. defa Cumhuriyet Halk Partisi tarafından aday gösterilmişti. 3 defa üst üste girdiği seçimlerde görevi kazanan ve Yenimahalle Belediye Başkanı olan Yaşar'ın bu seçimi kazanıp kazanmayacağı merak ediliyor. Gün içinde devam eden oy verme işlemleri doğuda yer alan 32 ilde saat 16:00'da geri kalan illerde 17:00'da sona erecek. 

GÖZLER YSK'DA OLACAK

Seçimlerin tamamlanmasının ardından gözler YSK'ya çevrilecek. Daha önce saat 21:00' a kadar süreceği açıklanan seçim yasaklarının daha erken saate çekileceği tahmin ediliyor.

Türkiye'nin dört bir yanından büyük bir katılımın yaşandığına dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Resmi oranın ilerleyen günlerde açıklanacağı biliniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Devlet Bahçeli'nin yüzüne ne oldu? Devlet Bahçeli kaza mı geçirdi?

Devlet Bahçeli'nin yüzüne ne oldu? Devlet Bahçeli kaza mı geçirdi?