ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşları Yenimahalle Evlerine davet etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşları Yenimahalle Evlerine davet etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe sakinlerinin kına, asker uğurlaması, taziye ve daha bir çok işleri için kullanabileceği Yenimahalle evlerinin vatandaşların kullanımında olduğunu duyurdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşları Yenimahalle Evlerine davet etti

Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen önemli projelerden birisi olarak kabul edilen Yenimahalle Evleri ile ilgili güncel bir paylaşım geldi. Fethi Yaşar ilçe vatandaşlarına güncel olarak faaliyetlerine devam eden Yenimahalle evlerinin istedikleri zaman kullanabilecekleri bir yer olarak hazır bulunduğunu ifade etti.

Yenimahalle ilçesinde,  günümüzde şehir hayatının yoğunlaşması ve yapılaşmanın artmasından dolayı özel günleri için uygun bir alan bulamayan ya da maddi konularda bu gibi durumlar için sıkıntı çekenler için önemli bir hizmet veriliyor. Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçe genelinde hizmete sunulan Yenimahalle Evleri sayesinde vatandaşlar özel günleri için yer sıkısı çekmeden, bireysel etkinliklerini gerçekleştirebiliyor.

VATANDAŞLAR ÜCRETSİZ YARARLANIYOR

Konu ile ilgili güncel bir paylaşım Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan geldi. Başkan Yaşar “İlçemize kazandırdığımız Yenimahalle Evlerinde vatandaşlarımız taziye, davet, yemek, mevlit, nişan, kına, asker uğurlaması, sünnet gibi organizasyonlarını ücretsiz düzenleyebiliyorlar. Yatırımlarımızın amacına ulaştığını, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veriyor olduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuşarak vatandaşların maddi olarak hiç bir bedel ödemeden bu hizmetten yararlanabileceğini ifade etti.

Yenimahalle ilçesi sakinleri de ilçenin dört bir yanında bulunan Yenimahalle evlerini aktif olarak kullanıyor ve açılan hizmet binalarının ihtiyaçlarını karşılamasından memnuniyet duyduklarını ifade ediyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Bilişim Sektörü Buluşmaları 13 Şubat'ta yapılacak

ATO Bilişim Sektörü Buluşmaları 13 Şubat'ta yapılacak