ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşların 23 Nisan heyecanına ortak oldu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşların 23 Nisan heyecanına ortak oldu

Yenimahalle Belediyesi tarafından günler öncesinden duyuruları yapılan 23 Nisan etkinlikleri yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşlar ile beraber bizzat programlarda yer aldı. Başkan Yaşar koltuğunu çocuklara devretmeyi ihmal etmedi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşların 23 Nisan heyecanına ortak oldu

23 Nisan Bayramının 104. yıl dönümü Yenimahalle ilçesinde her yaştan vatandaşın geniş bir katılımı ile gerçekleştirildi. Pek çok Yenimahalle sakinin katıldığı programda küçük çocuklar kırmızı beyaz kıyafetleri ile görenlerin takdirini topladı.

İLÇE HALKI 23 NİSAN İÇİN TOPLANDI

Yenimahalle ilçesinin merkezi noktalarından olan Murat Karayalçın Parkı'nda gerçekleştirilen programda Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da yer aldı. İlçe sakinleri ile birlikte bayramı kutlayan Başkan Yaşar Mustafa Kemal Atatürk'ün bugünü çocuklara armağan etmesi ile dünyada adından söz ettirdiğini söyledi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Dünyada Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi hiçbir lider yok ki çocuklara ve gençlere bayram hediye etsin. Atatürk hiçbir devlet adamının yapmadığını yapmıştır; çocuklara ve gençlere bayram hediye etmiş ve ülkemizin geleceğini onlara emanet etmiştir. Bu bayram Atatürk’ün çocuklarımıza armağanıdır. 23 Nisan Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gündür. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı zamanda ilk milli bayramımızdır. Bugün 104’üncü yılını kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle tüm çocuklarımızın bayramını kutluyor, hepsinin gözlerinden öpüyorum” diyerek bayrama dair duygu ve düşüncelerini ifade etti.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ'NDE DEVİR TESLİM HEYECANI

Vatandaşlar ile birlikte yapılan etkinliğe ek olarak Yenimahalle Belediyesi'nde de anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kendisini ziyarete gelen küçüklere makamını devretti. Başkan Yaşar görevini sembolik olarak 5 yaşındaki minik Zeynep Demir ve Ömer Torun'a devretti. Küçük çocukların yaşadığı mutluluk gözlerinden okunurken olaya tanık olanlarda keyifli anlar yaşadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediyesi Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi Eryaman Stadındaki temizlik atağını tamamladı

Etimesgut Belediyesi Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi Eryaman Stadındaki temizlik atağını tamamladı