Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar YENİMEK Kültür Festivalinin açılışını gerçekleştirdi

Yenimahalle ilçesinde vatandaşların kendi aldıkları eğitimler sonucu yaptıkları eserlerin yer aldığı festival kapılarını açtı. Açılışta konuşan Başkan Yaşar binlerce insanın belediye tarafından açılan kurslardan eğitim aldığına dikkat çekti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar YENİMEK Kültür Festivalinin açılışını gerçekleştirdi

Yenimahalle ilçesinde vatandaşların istek ve ihtiyaçların gözetilerek açılan kurslar ilgi ile karşılanıyor. Farklı branşlarda açılan kurslara katılan her yaştan Yenimahalleli vatandaşlar bilgilerine bilgi ekleyerek yeni tecrübeler kazanıyor.

YENİMEK KAPILARINI AÇTI

Kurslarda katılımcıların yaptıkları eserlerin bir araya getirilmesi ile açılan sergi ve benzeri etkinlikler katılımcıların aldıkları eğitimlerin onlara neler kattığını gözler önüne seriyor. Konu ile ilgili olarak Yenimahalle ilçesinde renkli görüntüler oluşmasını sağlayan bir etkinlik daha meydana geldi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar YENİMEK Kültür Festivalinin açılışını gerçekleştirdi

Geçtiğimiz günlerde Yenimahalle Belediyesi tarafından duyurusu yapılan YENİMEK Kültür Sanat Festivalininin açılışı gerçekleştirildi. Birbirinden özel eserlerin yer aldığı ve içinde programlar barındıran festivalin açılışında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da yer aldı.

VATANDAŞLARIN KENDİSİNE SAĞLADIĞI FAYDADAN BAHSEDİLDİ

Gerçekleşen festival açılışının ardından alanı ve içinde yer alan eserleri inceleyen Başkan Yaşar emeği geçen herkesi tebrik etti. Sosyal medya hesabından da duygularını dile getiren Başkan Fethi Yaşar “YENİMEK, insanlarımızı kaynaştırarak arkadaşlık ilişkilerini geliştiriyor; birliği beraberliği ve geleneklerin yaşatılmasını sağlarken, vatandaşlarımıza kendini geliştirme ve meslek öğrenme fırsatı sağlıyor. Kursiyerlerimizin el emeği, birbirinden güzel eserlerinden oluşan yıl sonu sergisini 27 Mayıs tarihine kadar Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezimizde ziyaret edebilirsiniz” diyerek vatandaşları festivale ziyaret etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar YENİMEK Kültür Festivalinin açılışını gerçekleştirdi - Resim : 2

Festival yarına kadar devam edecek. Bu süre zarfında vatandaşlar yer alan eserleri yakından görme fırsatı yakalayacak.

SONRAKİ HABER