ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan OSTİM'e ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan OSTİM'e ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte OSTİM sanayi bölgesini ziyaret etti. Başkan Yaşar ve Başkan Yavaş bölgede fikir alışverişinde bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan OSTİM'e ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bugün Ankara'nın önemli bir yeri olan Ostim Sanayi bölgesine ziyarette bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Ostim'de ziyarete bulunan Yaşar bir çok görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Kent Konseyi tarafından şehir genelinde yapılan Sivil Toplum Buluşmalarına bir yenisi daha eklendi. Yapılan açıklamaya göre Ankara Kent Konseyi Sivil Toplum Buluşmaları kapsamında bu hafta toplanılan yer Ostim oldu. Ankara ve ülke ekonomisi için çok önemli bir yer olan ve çevre şehirler ile de etkileşim halinde olan Ostim bölgesi için yapılan görüşmeye şehir yönetiminden üst düzey isimler katıldı.

BAŞKAN  FETHİ YAŞAR OSTİM'DE

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte yapılan görüşemeye katıldı. Ankara Kent Konseyi ve Ostim bölgesinin yönetiminde söz sahibi yetkililerinde hazır bulunduğu görüşmede bir çok konunun ele alındığı ve istişarelerde bulunulduğu öğrenildi.

Konu ile ilgili konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'da “Ankara Kent Konseyi Sivil Toplum Buluşmaları kapsamında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş ile birlikte OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunduk. Ankara Kent Konseyi ve OSTİM Yönetimi ile toplantıya katılan iş insanlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuşarak katılım sağladığı buluşma hakkındaki duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Ankara ekonomisi için düzenlenecek önemli etkinliklerin devam edeceği öğrenildi. Etkinlikler yapıldıkça resmi iletişim kanalları üzerinden bilgilendirmeler yapılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Devlet bu şartı taşıyan her haneye 3.385 TL yardım ödeyecek

Devlet bu şartı taşıyan her haneye 3.385 TL yardım ödeyecek