ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan Yenimahalle esnafına destek açıklaması

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan Yenimahalle esnafına destek açıklaması

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçedeki esnaflar ve temsilcileri ile yaptığı ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yaşar sorunlara çözüm bulan bir anlayışla yaklaştıklarını ifade etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan Yenimahalle esnafına destek açıklaması

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe genelinde meslek gruplarının temsilcileri ile bir araya gelip onlar ile karşılıklı istişarelerde bulunuyor. Önceki dönemlerde de ilçe esnafının hem kendilerinin hem de Ankara için önemli olduğunu ifade eden Fethi Yaşar, bu kapsamda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İVEDİK OSB'Yİ ZİYARET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Yenimahalle'nin olduğu kadar Ankara'nın da önemli sanayi bölgeleri arasında gösterilen İvedik OSB'yi ziyaret eden Başkan Yaşar sanayi esnafına destek verdi ve onların ekonomik hacimlerinin artması için gerekli gördüğü tespitlerden bahsetti. Başkan Yaşar konuşmasında “Ülkemiz hepimize yetecek kadar büyük ve verimli. Yeter ki kaynakları doğru stratejilerle, doğru politikalarla kullanalım. İhtiyacımız olan daha çok üretim, daha çok istihdam ve daha çok ihracat” şeklinde konuştu.

MERMERCİLERİN SORUNLARI DİNLENDİ

Ziyaretlerini burası ile sınırlandırmayan Başkan Fethi Yaşar, ilçedeki mermerciler ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Mermercilerin sorunlarını dinleyen ve onlara çözüm bulmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Yaşar “Mermerci esnafımızla biraraya geldik, ilgileri için teşekkür ediyorum. Yenimahalle’de esnafımıza, cezacı bir anlayışla değil, sorunların çözümünde ortak akıl yürüterek birlikte çözüm bulan bir anlayışla yaklaşıyoruz” diyerek karşılıklı istişarenin öneminden bahsetti. Mermerci esnafı da kendilerinin ziyaret edilmesinden ve sorunlarına yapıcı bir şekilde yaklaşılmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 il için sarı kodlu uyarıyı yayımladı! Kar yağışına karşı dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 il için sarı kodlu uyarıyı yayımladı! Kar yağışına karşı dikkat