ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Fethi Yaşar'dan teşekkür mesajı!

Yenimahalle Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Fethi Yaşar'dan teşekkür mesajı!

31 Mart seçimlerinde bir kez daha belediye başkanlığı için seçilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fathi Yaşar, teşekkür mesajlarını iletti.
yazar
Sinem GÜVEN
Yenimahalle Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Fethi Yaşar'dan teşekkür mesajı!

Dün tamamlanan 31 Mart yerel seçimlerinde Yenimahalle Belediyesi için bir kez daha aday olan Fethi Yaşar, kesinleşen sonuçlara göre bir kez daha belediye başkanı olarak göreve geldi.

Sandıktan çıkan sonuçlara göre Fethi Yaşar, rakibine büyük bir fark ile yüzde 59.14 oy oranı ile Yenimahalle için 5 sene daha görevde kalma sözü verdi. Bugün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Yavaş, Yenimahallelilere teşekkürlerini iletti.

VATANDAŞLARA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ!

Fethi Yaşar'ın sosyal medya üzerinden yaptığı teşekkür paylaşımı ise şu şekildeydi;

"Ben Afyon’un bir köyünde doğmuş, hayata Yenimahalle’de atılmış Cumhuriyetin temel değerlerine, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine, demokrasiye yürekten inanan bir kardeşinizim.

Yenimahalle’de 15 yıldır belediye başkanlığı yaparken hemşerilerime verdiğim bir söz vardı. Kimseyi ayırt etmeyeceğim, vergisini kullandığım her vatandaşımın sorununu çözüme kavuşturmak için canla başla çalışacağım, belediyeye siyaset sokmayacağım diye söz verdim.

Bugüne kadar bu sözümün arkasında durmanın verdiği gururla karşınızdayım. Bundan sonra da bu sözümden bir milim geri adım atmadan yoluma devam edeceğimin sözünü bir kez daha tekrarlıyorum."

5 sene daha Yenimahalle için hizmet vermeye devam edecek olan Yaşar, verdiği sözlerin arkasında duracağını bir kez daha yineledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bankadan Nisan ayı kampanyası Ankaralılara duyuruldu! Harcamalarınıza özel 6 bin TL para iadesi yapılacak

Bankadan Nisan ayı kampanyası Ankaralılara duyuruldu! Harcamalarınıza özel 6 bin TL para iadesi yapılacak