ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ABB Başkanı Yavaş ile Hacı Ziya Yaman Camisinin açılışına katıldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ABB Başkanı Yavaş ile Hacı Ziya Yaman Camisinin açılışına katıldı

Yenimahalle Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan Hacı Ziya Yaman Camisinin açılışı gerçekleşti. Açılışa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ABB Başkanı Yavaş ile Hacı Ziya Yaman Camisinin açılışına katıldı

Yenimahalle Belediyesi son zamanlarda ilçedeki vatandaşların inançları konusunda da onlara yardımcı olacak adımlar atmış ve yıpranan ibadethaneleri yeniden modern bir şekilde inşa etmeye başlamıştı.

DUYURUSU GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DUYURUSU YAPILMIŞTI

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Yenimahalle Belediyesi ilçe sınırları içerisinde uzun yıllardır vatandaşların hizmetinde olmuş fakat eskidiği için yıkılıp yeniden yapılan Hacı Ziya Yaman Camisinin açışının gerçekleştirileceğini duyurmuştu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da yapılacak açılışa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılacağını açıklamış ve tüm vatandaşları davet etmişti.

“AYNI YERDE DURUYORUZ”

Yapılan açıklamanın ardından bugün Yenimahalle Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen Hacı Ziya Yaman Camisinin açılışı gerçekleşti. Açılışta vatandaşlara hitap eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar İnanç konusunda ayrımcılık yapmadan herkese eşit mesafede durduklarını belirterek15 yıl içinde Batıkent’te ihtiyaç vardı Serçeşme Cemevi’ni hizmete açtık. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde camii ihtiyacı vardı oraya da camii inşa ederek hizmete açtık. Bölgemizdeki yüzlerce camiinin halılarını düzenli olarak temizliyoruz, tadilatlarını, çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Belediye olarak elimizden ne geliyorsa seferber olduğumuz Barıştepe Mahallemizdeki camimizi yine hep birlikte açacağız.  Bugün de bu mahallemizde ihtiyaç hasıl olduğu için Hacı Ziya Yaman Camiimizi hizmete açtık. Yani biz 15 yıldır hep aynıyız, aynı yerde duruyoruz" şeklinde konuştu.

CAMİİ DUALARLA İBADETE AÇILDI

Başkan Yaşar katılımlarından dolayı ABB Başkanı Yavaş'a da teşekkür ederek “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Hacı Ziya Yaman Camimizin kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin, dinimizin emrettiği tüm güzelliklerin, iyiliklerin gerçekleşmesine, duaların kabulüne ev sahipliği yapmasını, hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan inşaatın ardından söz konusu cami dualarla açıldı. Mahalle sakinleri açılışa ilgi göstererek namazlarını kılmak için camide yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü bölücü terör örgütünün sözde sorumlusu yakalandı

MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü bölücü terör örgütünün sözde sorumlusu yakalandı