ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan şehit pilotun yakınlarına ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan şehit pilotun yakınlarına ziyaret

Tüm Türkiye geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te yaşanan elim helikopter kazası sonucu 2 pilotumuzun şehit olmasından dolayı derinden sarsılmıştı. Şehit pilotlarımızın acını tüm vatandaşlarımız kalbinde hissederken Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da Yenibatı mahallesinde bulunan şehit pilot Levent Öztürk'ün yakınlarını ziyaret etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan şehit pilotun yakınlarına ziyaret

Gaziantep'ten geçtiğimiz günlerde gelen kaza haberi ülkeyi derin bir hüznün kaplamasına sebep olmuştu. Yaşanan helikopter kazasında iki pilotumuzun şehit olduğu haberi gelmiş, tüm ülkenin yaşadığı üzüntü Ankara'da da hissedilmişti.

Şehit haberlerinin ülkemizde duyulmasından sonra bir çok makamdan da başsağlığı mesajları gelmişti. Bu kapsamda Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde de özel bir an yaşandı ve şehitlerden Levent Öztürk'ün yakınlarının yenibatı mahallesinde yaşadığı öğrenildi.

BAŞKAN YAŞAR'DAN ŞEHİT YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü ifade ederek şehitlerden Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'ün Yenimahalle ilçesinde bulunan yakınlarının evini ziyaret etti. Taziye ziyareti ile ilgili duygu ve düşüncelerini sosyal medya hesabından ifade eden Başkan Yaşar “Gaziantep Nurdağı’nda meydana gelen helikopter kazasında şehit olan pilotumuz Levent Öztürk'ün, Yenibatı Mahallesindeki ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunduk. İstiklalimiz, istikbalimiz ve vatanımızın birliği bütünlüğü için canlarını feda etmiş tüm aziz şehitlerimizi minnet ve rahmetle yad ediyorum. Ruhları şad olsun” diyerek tüm şehitlerimizi andı

ŞEHİT PİLOT BUGÜN DEFNEDİLECECEK

Şehit Pilot Levent Öztürk'ün emekli bir albay olduğu ve sözleşmeli pilot olarak görev yaptığı öğrenildi. Kendisi için 5 Şubat Pazartesi (Bugün) Gölbaşı Havacılık Daire Başkanlığında bir tören düzenlenecek. Törenin ardından  Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra şehit pilot Karşıyaka mezarlığına defnedilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da yeni haftada hava nasıl olacak?

Ankara'da yeni haftada hava nasıl olacak?