ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan vatandaşa bayramlaşma daveti!

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan vatandaşa bayramlaşma daveti!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, resmi sosyal medya hesabı üzerinden ilçe halkına bir çağrıda bulundu. Başkan Yaşar, geleneksel bayramlaşma töreni için yaptığı açıklama ile vatandaşlara bir davette bulundu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan vatandaşa bayramlaşma daveti!

İslam alemi 11 Mart tarihinde başlayan Ramazan ayını 9 Nisan tarihinde sonlandırdı. Ramazan ayının sona ermesi ile beraber 10 - 12 Nisan tarihleri arasında da Ramazan Bayramı idrak edildi. Ramazan Bayramı tatili bu yıl kamu kurumları için 9 gün olarak ilan edilirken tatil de 14 Nisan tarihi itibariyle sona eriyor. 

15 Nisan tarihinde normal mesailere dönüş yapılacakken Ramazan Bayramı kapsamında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan da açıklama geldi. Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri bayramlaşma törenini bu yıl da ihmal etmeyeceklerini duyurdu. Bu çerçevede Başkan Yaşar, resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı.

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR'DAN  VATANDAŞA BAYRAMLAŞMA DAVETİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 15 Nisan Pazartesi günü saat 16.00'da Belediyenin Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda yapılacağını duyurdu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Yenimahalle’de geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma törenini yarın 16.00’da Belediyemiz Dört Mevsim Tiyatro Salonunda gerçekleştireceğiz.'' ifadelerine yer verdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yalnızca tırnaklar için kullanıyorsanız hemen bunu okuyun! Meğer her alanda adı varmış işte temizliğin sırrı

Yalnızca tırnaklar için kullanıyorsanız hemen bunu okuyun! Meğer her alanda adı varmış işte temizliğin sırrı